Byggutbildning SBR

SBR Byggingenjörerna AB Svenska Byggingenjörers Riksförbund

SBR är en av landets största fristående utbildare inom byggsektorn med ett brett utbud av kvalificerade byggutbildningar, kurser och symposier. Som en av landets ledande byggutbildare erbjuder vi ett brett urval av kurser och kvalificerade kursledare vilka har lång erfarenhet av både föreläsning samt hur det är att arbeta ute i fältet.

Vi utökar stadigt vårt kursutbud och välkomnar förslag på kurser från våra medlemmar.

Byggutbildning – Kursutbudet

Kursutbudet har tyngdpunkt på byggutbildningar med byggteknik och metoder, bygg/entreprenadjuridik, samt på vidareutbildningar för att bli kontrollansvarig, entreprenad- eller överlåtelsebesiktningsman samt Byggprojektledare med möjlighet till certifiering. Härutöver anordnas ett antal ämneskurser. Ämneskurserna har ett brett omfång och kompletterar kurserna som kan leda till certifiering samt av SBR godkänd. Det är tex kurser inom fuktmätning, besiktning av våtrum, plåt samt ledarskap. Allt för att du ska kunna tillgodogöra dig både spetskompetens och en bred kännedom.

Byggutbildningarna är öppna för alla

Med våra kurser når vi ut till många inom branschen, visste du att de flesta som går våra utbildningar kommer utanför vår medlemskår? Vår utbildningsverksamhet är alltså öppen för alla, även ickemedlemmar, däremot kan det behövas viss förkunskap för en specifik kurs vilket du kan läsa mer om under den specifika kursen du är intresserad av.

Att vi når ut till så många fler än våra medlemmar gör att vi är en av landets största utbildare inom bygg och samhällsbyggarsektorn. Detta innebär att våra experter når ett stort antal personer i branschen varje år.

Kursprogrammet uppdateras ständigt med nya och extrainsatta kurser, under 2023 kommer vi bland annat starta nya kurser inom Besiktning av solcellsinstallationer.

Företagsanpassade byggutbildningar

Ett smart sätt om ni vill utbilda flera i företaget är att vi kommer med kursen till er. Ni undviker resor och hotellkostnader och får en kurs klippt och skuren efter era önskemål. Ni kommer ha möjlighet att efter godkänd offert ha kontakt med föreläsaren för att säkerställa så att denne vet precis vad ni önskar få ut av kursen.

Kontakta oss så kan vi skräddarsy en byggutbildning för ditt företag, läs mer om företagsanpassade utbildningar här

Information om kursanmälan

Din anmälan bekräftas direkt vid anmälan genom ett automatiskt utskick

Vi förbehåller oss rätten till ändringar och att ställa in kurser eller aktiviteter vid för få antal deltagare.

Alla kurser dokumenteras i en kurspärm (fysisk eller digital). Förtäring ingår i kurspriset (ej middag och ej vid prov eller tentamen). Vid symposium ingår även middag. Kursanmälan är bindande. Avbokning ska ske via mail till info@sbr.se och ska bekräftas från oss för att vara giltig. Avbokning senast 2 veckor före kursstart är kostnadsfri, därefter debiteras halva avgiften. Vid återbud senare än 1 vecka innan kursstart debiteras hela avgiften. Du kan till vissa kurser skicka en ersättare vid förhinder.

I samband med coronaviruset och folkhälsomyndighetens rekommendationer kan deltagare som känner sig sjuka omboka sig till samma kurs längre fram i tiden till självkostnadspris i mån av plats.

Vid symposier, kurser eller resor utomlands så är anmälan bindande och ingen avbokning kan göras.

Betalningsvillkor 15 dagar. Vi tillämpar förskottsbetalning. Alla priser är exklusive moms. Kursavgiften skall vara SBR tillhanda senast dagen före kursstart. Dröjsmålsränta debiteras enligt räntelagen.

För åtnjutande av eventuell medlemsrabatt krävs att medlemskapet ska vara bekräftat vid faktureringstillfället.

För Talangprogrammet så är anmälan bindande.

SBRs utbildningar

Få vårt nyhetsbrev om utbildningar

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss:

Linn Bessner – 08-462 17 93
linn.bessner@sbr.se

Alex Cohen – 08-462 17 94
alex.cohen@sbr.se

Telefonväxel: 08-462 17 90
info@sbr.se

SBRs kurser

Besiktning

Bygg och anläggning

Juridik

Kvalitet, miljö och arbetsmiljö

Projekt och projektering

Expertgruppernas symposier

Andra kurser

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Vill du ingå i SBRs expertgrupper?

Vill du ingå i SBRs expertgrupper och få tillgång till mallar och dokument, marknadsföring, diskussionsforum samt ytterligare medlemsförmåner?

Läs då mer här.

Vi har expertgrupper för:

 Överlåtelsebesiktning

 Entreprenadbesiktning

 Kontrollansvarig enligt PBL

 Byggprojektledning

 Tekniska specialister

Vid frågor kontakta oss gärna på info@sbr.se

SBR:s webbplats använder cookies.