Byggutbildning SBR

SBR Byggingenjörerna AB Svenska Byggingenjörers Riksförbund

SBR är en av landets största fristående utbildare inom byggsektorn med ett brett utbud av kvalificerade byggutbildningar, kurser och symposier. Som en av landets ledande byggutbildare erbjuder vi ett brett urval av kurser och kvalificerade kursledare med lång erfarenhet. 

Byggutbildning – Kursutbudet

Kursutbudet har tyngdpunkt på byggutbildningar med byggteknik och metoder, bygg/entreprenadjuridik, samt på vidareutbildningar för att bli kontrollansvarig, entreprenad- eller överlåtelsebesiktningsman med möjlighet till certifiering. Härutöver anordnas ett antal ämneskurser.

Byggutbildningar öppna för alla

Ett smart sätt om ni vill utbilda flera i företaget är att vi kommer med kursen till er. Ni undviker resor och hotellkostnader och får en kurs klippt och skuren efter era önskemål. Samtliga byggutbildningar är öppna för alla, dvs oavsett medlemskap i SBR eller inte. 

Kursprogrammet uppdateras ständigt med nya eller extrainsatta kurser.

Företagsanpassade  utbildningar

Vi i SBR anordnar även företagsanpassade utbildningar och kurser. Kontakta oss så kan vi skräddarsy en byggutbildning för ditt företag, läs mer här!

Information om kursanmälan

Din anmälan bekräftas direkt vid anmälan genom ett automatiskt utskick

Vi förbehåller oss rätten till ändringar och att ställa in kurser eller aktiviteter vid för få antal deltagare.

Alla kurser dokumenteras i en kurspärm (fysisk eller digital). Förtäring ingår i kurspriset (ej middag och ej vid prov eller tentamen). Vid symposium ingår även middag. Kursanmälan är bindande. Avbokning ska ske via mail till info@sbr.se och ska bekräftas från oss för att vara giltig. Avbokning senast 2 veckor före kursstart är kostnadsfri, därefter debiteras halva avgiften. Vid återbud senare än 1 vecka innan kursstart debiteras hela avgiften. Du kan till vissa kurser skicka en ersättare vid förhinder.

I samband med coronaviruset och folkhälsomyndighetens rekommendationer kan deltagare som känner sig sjuka omboka sig till samma kurs längre fram i tiden till självkostnadspris i mån av plats.

Vid symposier, kurser eller resor utomlands så är anmälan bindande och ingen avbokning kan göras.

Betalningsvillkor 15 dagar. Vi tillämpar förskottsbetalning. Alla priser är exklusive moms. Kursavgiften skall vara SBR tillhanda senast dagen före kursstart. Dröjsmålsränta debiteras enligt räntelagen.

För åtnjutande av eventuell medlemsrabatt krävs att medlemskapet ska vara bekräftat vid faktureringstillfället.

För Talangprogrammet så är anmälan bindande.

SBRs utbildningar

Få vårt nyhetsbrev om utbildningar

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss:

Linn Bessner – 08-462 17 93
linn.bessner@sbr.se

Alex Cohen – 08-462 17 94
alex.cohen@sbr.se

Telefonväxel: 08-462 17 90
info@sbr.se

SBRs kurser

Besiktning

Bygg och anläggning

Juridik

Kvalitet, miljö och arbetsmiljö

Projekt och projektering

Expertgruppernas symposier

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Välkommen till SBRs verksamhet för kurser och symposium!

Vi vill informera dig i och med COVID-19 och verksamheten för våren 2021

Så länge som risken för COVID-19 är lika hög som under december 2020 och FHM har samma regler så kommer vi erbjuda kurserna digital. Vi gör dock ändringar löpande, så även fast det står att kursen kommer vara fysiskt så kan detta komma att ändras. Du kommer då få ett mail från oss som du ska bekräfta.

Vid frågor kontakta oss gärna på info@sbr.se

SBR:s webbplats använder cookies.