SBR Titlar


Bas och Plusmedlem
 
SBR Bas- och Plusmedlem har rätten att använda SBRs skyddade titlar. Dessa är “Byggingenjör SBR”, “Ingenjör SBR”, “Elingenjör SBR” samt “VVS ingenjör SBR”. Medlem har även rätten att använda SBRs logotyp. Sökfunktioner för SBR medlemmar är:


Mer information om kraven på medlemskap samt ansökningshandlingar här


Medlem i expertgrupp “Av SBR godkänd ”
 
Medlem i våra expertgrupper får använda “Av SBR godkänd besiktningsman” alt. “Av SBR godkänd byggprojektledare”. Medlem i expertgrupp har även rätten att använda respektive expertgrupps logotyp och mallar. “Av SBR godkänd” får enbart användas av medlem i någon av våra expertgrupper.  


Medlem i expertgrupp och “Certifierad SBR”
Medlem i våra expertgrupper och som är certifierade får använda titeln ”Certifierad besiktningsman SBR” alt. “Certifierad byggprojektledare SBR”alt. “Certifierad kontrollansvarig SBR”.


Sökfunktioner 
Sökfunktioner för “Av SBR godkänd” och “Certifierad SBR” är:

 

Mer information om krav och ansökan till respektive expertgrupp här.


Logotyper för expertgruppsmedlemmar
Medlemskap i expertgrupp ger rätten att använda nedan kopplad expertgruppslogotyp:

Aktuellt

Konsultdagarna 2024

Välkommen till Konsultdagarna 2024! I år kommer vi arrangera eventet på Sheraton hotel i Stockholm, den 21 november. Inbjudan är både för medlemmar samt icke-medlemmar. 

Läs mer »

Nyheter

AEEBC vårliga konferens

Den 23-24 maj var Utbildningsansvarig Linn Bessner, med på den vårliga konferensen med AEEBC. AEEBC grundades 1990 och representerar bygg- fastighets- och konstruktionsexperter inom Europa och

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt

I senaste avsnittet hade jag ett samtal med Jonas Granberg, medlem i SBRs expertgruppstyrelse för entreprenadbesiktning. Samtalet handlade om Garantibesiktning. Vad innebär en garantibesiktning? När

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons


SBR:s webbplats använder cookies.