Kravspecifikation för certifierad Byggprojektledare SBR

Byggprojektledaren ska:

För att få certifiering som byggprojektledare ska du kunna styrka din kompetens och visa att du uppfyller kraven enligt kravspecifikationen. Mer om kravspecifikationen hittar du under avsnittet “Ytterligare information” här på sidan. 

Vid ansökan ska du ladda upp relevant teknisk utbildning, godkända examensintyg, vidimerade arbetsgivarintyg, tjänstgöringsintyg, projektlista, giltig kontors- och konsultansvarsförsäkring för konsultverksamhet på sätt som sägs i ABK 09, eller de bestämmelser som ersätter dessa.
Saknar sökanden godkänd utbildning kan denna erhålla ett certifikat om man kan styrka minst 10 års kvalificerad erfarenhet med vidimerade intyg. Ett lämplighetsintyg ska lämnas in och dessutom ska ett professionellt förhållningssätt som byggprojektledare godkännas av sökanden vid ansökan.

 

Ytterligare information

SBR genomför, genom samarbetsavtal med KIWA, dels de symposium med kunskapsprov som erfordras för förlängning av certifikat och dels de utvärderingar med skriftliga kunskapsprov som ligger till grund för certifieringen enligt KIWAs regler. Dessa symposium och avläggande av kunskapsprov är öppna även för icke SBR-medlemmar.

Certifieringsregler för av KIWA certifierad Byggprojektledare

Aktuellt

Nyheter

Artiklar på Hemnet

Från idag och 6 veckor framåt har vi flera olika artiklar uppe på hemnet.  Du finner dem via nedan länkar: Artikel om Dolda fel här.

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.