SBRs studieresor

Under 2024 erbjuder SBR studieresa till Sydafrika. 

STUDIERESA KAPSTADEN 7-13 NOVEMBER

Kapstaden 7-13 november.
Tillägg för Whale Watching samt två nätter safari i Pilensberg National Park 13-16 november.

Kapstaden är en av Afrikas snabbast växande städer och vi kommer under dessa dagar lära känna stadens nutida och historiska byggnadskonst.

Vi besöker bland annat Cape Town City planning & Development Management, ett lokalt arkitektkontor samt utvecklingsprojekt så som t.ex. Imizamo Yethu Township i Hout Bay eller Urban Think Tank’s Empower Khayelitsha development projekt.
Kapstaden är intressant på många olika plan. Här finns en rik kultur, fantastisk mat, kritvita stränder, vackra byggnader och arkitektritade vingårdar i Stellenbosch vindistrikt.

Sydafrika och inte minst Kapstaden har en stor utmaning i fattigdoms- och bostadsfrågan. Bristen på grundvatten och elförsörjningen i landet är ytterligare två aspekter som naturligtvis påverkar även bygg- och konstruktionsindustrin.

Vår partner Style Scandinavia har genomfört många studieresor för byggbranschen och denna gång blickar vi mot Sydafrika!

Grundpaketet är 5 dagar på plats i Kapstaden med möjlighet att förlänga resan med 3 dagar och tillfälle att se både valar och ”The Big 5”.

Avresor från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.
Save the date & missa inte detta unika tillfälle!

Mer information och bokning

 

Aktuellt

Nyheter

Artiklar på Hemnet

Från idag och 6 veckor framåt har vi flera olika artiklar uppe på hemnet.  Du finner dem via nedan länkar: Artikel om Dolda fel här.

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.