SBRs studieresor

Grundpaket Tokyo: onsdag Onsdag 10 nov – Söndag 14 november. Förlängning vidare i Japan: Onsdag 10 nov – Söndag 21 november. Preliminärt program nedan

SBR anordnar årligen studieresor för sina medlemmar. Varje år erbjuds minst en resa på platser som har aktuella byggprojekt och där vi kan erbjuda guidning av erfarna ingenjörer eller arkitekter samt har access till intressanta byggprojekt. SBRs resa 2021 går till Tokyo, Japan. Nedan följer mer information om resorna samt länk till intresseanmälan. Välkommen med din anmälan! 

SBR studieresa till Tokyo 2021 

Tokyo står som värd för de olympiska sommarspelen 2020. Inför evenemanget byggs en ny olympia-stadion och nya byggnader skjuter i höjden. Japan är världens tredje största ekonomi och i megastaden Tokyo kan man uppleva storstadens höghusbebyggelse vid sidan av lokal småskalighet. Intressanta studiebesök präglas här med känslan för kultur, japansk mat och gott umgänge. November är den perfekta årstiden att besöka Japan! SBR:s resa till Tokyo är en förlängd weekend följt av en arrangerad tilläggsvecka för de som önskar. 

Grundpaket: Tokyo onsdag 10 – söndag 14 November 

Vi flyger ut onsdag lunch/eftermiddag och landar på Narita Flygplats lägligt torsdag morgon där vi möter vår ingenjörsguide för resan. Vi kick-startar med en heldag att lära känna den japanska kulturen och miljön. Trots världens folktätaste stad med sina 13 miljoner invånare finns här en sinnesro och vördnad svår att hitta någon annan stans. Vi fortsätter sedan våra dagar i Tokyo och besöker omfattande stadsdelar som Ginza, Shibuya, Shinjuku med intressanta byggnader som gett staden dess prägel. Sista dagen gör vi även ett besök i hamnstaden Yokohama. Under vistelsen tar vi del av byggprocesser, besöker kända projekt från nu och då, lär oss hur man ber i japanska tempel och såklart testar på det japanska köket som tillhör världstoppen! 

Tillägg: Japan söndag 15 – söndag 21 November 

För er som vill lära känna mer av Japan tar vi det punktliga snabbtåget Shinkansen vidare inåt landet. Vi börjar med att vila upp oss lite med ett stop på japanskt kur-hotell för att bada i naturligt heta källor av vulkaniskt vatten (Onsen). Vidare ser vi det symboliska Mount Fuji och besöker sedan den gamla kejsarstaden Kyoto några dagar, följt av Hiroshima med minnesmärken över offren för atombomben. Japan är till ytan mindre än Sverige men har ett landskap med snötäckta berg i norr och de riktigt tropiska öarna Okinawa i söder.

Missa inte detta unika tillfälle. Mer information och möjligheten att boka finner du nedan.

Mer information och bokning

 

Aktuellt

SBRs fysiska event åter igång!

Välkommen till höstens event inom Byggprojektledning. Vi bjuder på mingel, tilltug samt föreläsning om Världens främsta BIM projekt.  Kvällen är kostnadsfri och vi kommer arrangera

Läs mer »

Nyheter

SBR Nyhetsbrev nr 10/2021

I senaste numret av nyhetsbrevet kan du bland annat läsa om vår kommunikationssatsning, lokala aktiviteter kommande veckorna, Besiktningsmannaboken 2022 samt nytt från Foyen. Trevlig läsning!

Läs mer »

Besiktningsmannaboken 2022

Besiktningsmannaboken berättar hur småhus bör byggas och besiktigas.   Den populära Besiktningsmannaboken har nu kommit i en ny version, Besiktningsmannaboken 2022. Boken kan fritt laddas ned

Läs mer »

Kalender

dec 01 2021

PBL

Elite Palace Hotel
Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons
SBR:s webbplats använder cookies.