SBRs studieresor

Under 2023 erbjuder SBR två studieresor. Under oktober erbjuder vi resa till Japan och i november resa till Egypten.

STUDIERESA TOKYO 13-17 OKTOBER 

Tokyo 13 – 17 oktober.
Tillägg för rundresa i Japan 17 – 24 oktober.
SBRs studieresa till Japan kan bli ditt största reseäventyr!

Vi på Style Scandinavia har genomfört många studieresor för byggbranschen till Japan och nu plockar vi ut det allra bästa ur dem till SBRs resa!

Vi kommer under ledning av vår guide som är japansk ingenjör, ta del av både den moderna och traditionella byggnadskonsten i Japan samt få veta mer om den japanska kulturen, maten och uppleva flera av landets främsta sevärdheter.

Grundpaketet är en lång weekend i Tokyo med möjlighet att förlänga resan till bl.a. Hiroshima och den tusenåriga kejsarstaden Kyoto.
Avresor från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Missa inte detta unika tillfälle!
Antalet platser är begränsade, först till kvarn gäller.

Mer information och anmälan

STUDIERESA EGYPTEN 15-20 NOVEMBER

2023 invigs Grand Egyptian Museum i Kairo som blir världens största arkeologiska museum.
Givetvis besöker vi pyramiderna i Giza. Dessutom besöker vi hamnstaden Alexandria vid Medelhavet varifrån Kleopatra styrde landet. En resa med fokus på byggnadskonst och kultur från tidernas begynnelse till nutid.

KAIRO
Kairo är kulturhuvudstaden i hela den arabiska världen med intressant arabisk arkitektur och spännande exotiska kultur. Vi upptäcker staden med arabiska och kristna kvarter dit enligt legenden Jesus familj flydde från Betlehem. Det nya egyptiska museet visar 18.000 antika föremål vara 5.000 kommer från farao Tutankhamons grav.
Ett nytt Kairo för landets centralförvaltning byggs öster om staden och ska rymma 6 milj. invånare. Vi bor på lyxhotellet Cairo Marriott med åtta restauranger och egen trädgård i diplomatkvarteren centralt i Kairo.

ALEXANDRIA
Staden ligger vid Medelhavet och känt för sin strandpromenad och utsökta fiskrestauranger. Dagsutflykt till Alexandria som anlades av Alexander den Store, var huvudstad fram till den sista faraon Kleopatras död. Vid den händelsen förstördes världens största bibliotek. Ett nytt bibliotek har uppförts ritad av de norska arkitekterna Snöhetta.

Läs mer och anmälan

Aktuellt

Nyheter

Nordiskt Byggsymposium

Nordiskt byggsymposium är en organisation som årligen samlar sina medlemmar till en gemensam konferens innehållandes föreläsningar, studiebesök samt utbyte av idéer och inspiration. Organisationerna kommer

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons


SBR:s webbplats använder cookies.