SBR Byggingenjörerna söker en administratör

SBR Byggingenjörerna är samlingsnamnet för Svenska Byggingenjörers Riksförbund, som är en ideell yrkesorganisation för ingenjörer och SBR Byggingenjörerna AB. Vision: “SBR – en ledande aktör i hållbart samhällsbyggande”. SBR Byggingenjörerna utvecklar en byggingenjör’s kompetens och kvaliteten i deras arbete. Vi främjar också kontakter, erfarenhetsutbyte och nätverkande ingenjörer emellan samt erbjuder en rad medlemsförmåner. Vidare marknadsför vi våra medlemmar. Förbundet bildades 1951 och har idag cirka 2 900 medlemmar. Det finns 22 lokalavdelningar över hela landet och ett centralt kontor i Stockholm.

SBR Byggingenjörerna söker dig som har en utpräglad administrativ ådra kombinerat med struktur och en genuin servicekänsla. Detta är tjänsten för dig som trivs och vill verka i en assistentroll med krav på flexibilitet. Hos oss får du ett roligt jobb med stor variation inom administration och kommunikation. Dessutom får du möjlighet att arbeta tillsammans med ansvarstagande och kompetenta kollegor! Vårt kontor ligger på Södermalm. Tjänsten är tillsvidare på 75% men kan höjas till 100% i framtiden eller under högsäsong. Startdatum 210801.

Läs mer om tjänsten samt ansökan

Aktuellt

Nyheter

Artiklar på Hemnet

Från idag och 6 veckor framåt har vi flera olika artiklar uppe på hemnet.  Du finner dem via nedan länkar: Artikel om Dolda fel här.

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.