Webbinarium om Samhällsbyggandets Regelforum, var med bidra till framtidens byggande

Samhällsbyggandets Regelforum är sektorns gemensamma plattform för att vi tillsammans ska bidra till utvecklingen av befintliga och nya regelverk som möjliggör ett modernare, effektivare och mer innovativt byggande till nytta för sektorns slutkunder samtidigt som övergripande samhällskrav med säkerhet uppfylls. Under våren har arbetsformer och inriktning för Samhällsbyggandets Regelforum, som samordnas av IQ Samhällsbyggnad, arbetats fram.

Välkommen till ett webbinarium den 5 oktober, kl. 8.00-10.00. Under webbinariet får du veta mer om Samhällsbyggandets Regelforum – syfte, mål och arbetssätt. Dessutom diskuterar vi hur goda idéer och erfarenheter kan fångas upp och bidra till sektorns gemensamma arbete kring frågor som kommer att få stor betydelse för sektorns aktörer de närmaste åren.

Medverkar gör bland andra Boverkets generaldirektör Anders Sjelvgren, statssekreteraren Elin Olsson och representanter för Samhällsbyggandets Regelforum. Programarbetet pågår och programmet uppdateras löpande.

Anmäl dig här

Vill du veta mer om Samhällsbyggandets Regelforum redan nu kontakta Mårten Lindström, projektledare eller Anders Nilsson, biträdande projektledare.

Aktuellt

Nyheter

Dalux för byggprojektledare

SBRs expertgrupp för Byggprojektledning bjuder in till en kostnadsfri digital föreläsning för dig som är projektledare inom bygg och fastighet. Anmälan görs här.  Dalux är

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.