SBRs studieresor 2016

SBR erbjuder två studieresor 2016. Till Hong Kong i november med möjlighet att förlänga resan till Australien. Här är en kortfattad information om resornas innehåll. Redan nu kan du göra en icke bindande intresseanmälan.

 

Studieresa till Hong Kong sker lördag 5 – lördag 12 november 2016.Hong Kong
Hong Kong ligger i Pärlflodens Delta som är ett av Kinas ekonomiskt viktigaste område med cirka 120 milj. invånare och städer som t.ex. den f.d. portugisiska kolonin Macau, Guangzhou (f.d. Kanton) och Shenzhen. Vi kommer att få del av regionens snabba utveckling och skapande av nya urbana områden med ett flertal stora infrastrukturprojekt. Kinas traditionella kultur och satsningar att ge Hong Kong plats på världens kulturscen. Vi gör en utflykt till Macau och besök i Folkrepubliken Kina.

Mer information och intresseanmälan

 

Australien

Studieresa till Hong Kong i kombination med Australien äger rum fredag 11 – lördag 26 november 2016.
Resan innehåller fem dagar med delar av ovanstående program i Hong Kong och därefter vidare till Melbourne och Sydney. Australien är inte bara känt för sitt Operahus i Sydney, byggt med klinkelplattor från Höganäs och ritat av den danske arkitekten Jörn Utzon. Det är också världens tolfte största ekonomi. Vi tar del av erfarenheter inom modern konstruktion, hållbart byggande, infrastruktur och stadsplanering samt träffar bl.a. ett av världens största byggföretag Landlease.

Mer information och intresseanmälan

Aktuellt

Nyheter

SBR nyhetsbrev 11/2020

I senaste numret av SBR nyhetsbrev kan du läsa om ny hemsida, digitala föredrag, nytt från Foyen samt om Konsultdagarna. Trevlig läsning! Du finner brevet

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons
SBR:s webbplats använder cookies.