Föreläsningskväll med tema fuktsäkerhetsprojektering och energi, Kalmar

Den 18 april var det ca 50 sakkunniga inom bygg- och fastighetsbranschen och ingenjörsstudenter inbokade på vår föreläsningskväll på Jonas Mat & Event i Kalmar.

Temat för kvällen var Fuktsäkerhetsprojektering och bygga mer energisnålt.


Kvällen började med förtäring där deltagarna hade möjlighet att mingla med andra deltagare, och besöka våra olika utställare.


Därefter hölls en kort presentation om SBR innan det var dags för Helena Bülow-Hübe, från arkitektkontoret FOJAB att föreläsa om lågenergihus, och hur vi kan bygga mer energisnålt. Sen var det paus med fika och mingel. Efter pausen fortsatte Olof Mundt-Petersen att förklara vad en fuktsäkerhetsprojektering är, inklusive lite kopplingar till kända skadefall, och vad som kan förväntas av Kontrollansvarig. Kvällen avslutades med en prisutdelning till vinnaren av tipspromenaden. Vinnare blev Eiberth Flogér. Stort grattis!

Stort tack till våra utställare: Vilpe, SFS, och Layher.

Är du intresserad av att gå vår kurs i Fuktmätning är du varmt välkommen att boka dig här


Vi på SBR önskar er en trevlig helg!

Aktuellt

Konsultdagarna 2024

Välkommen till Konsultdagarna 2024! I år kommer vi arrangera eventet på Sheraton hotel i Stockholm, den 21 november. Inbjudan är både för medlemmar samt icke-medlemmar. 

Läs mer »

Nyheter

AEEBC vårliga konferens

Den 23-24 maj var Utbildningsansvarig Linn Bessner, med på den vårliga konferensen med AEEBC. AEEBC grundades 1990 och representerar bygg- fastighets- och konstruktionsexperter inom Europa och

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt

I senaste avsnittet hade jag ett samtal med Jonas Granberg, medlem i SBRs expertgruppstyrelse för entreprenadbesiktning. Samtalet handlade om Garantibesiktning. Vad innebär en garantibesiktning? När

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons


SBR:s webbplats använder cookies.