Event i Uppsala, BIM samt E-signering

Den 28 oktober i Uppsala hade vi ca 80 deltagare på ett kvällsevent där tema för kvällen var Byggprojektledning samt E-signering.

Kvällen började med mingel och förtäring där deltagarna hade möjlighet att gå runt och besöka våra olika utställare och svara på kvällens tipspromenad. Utställarna var Balkonföreningen, BMI group, BAUDER, PV företagen, SVEFAB, VILPE, Combimix samt SBR Försäkringsservice.

Efter minglet hölls en kort presentation om SBR innan det var dags för Anders Boström och Kjell Karlsson att prata om Celsiusprojektet som blivit utsett till världens mest digitala projekt. Efter fikapaus var det sedan dags för Johan Bengtsson, Foyen advokatfirma, att tala om E-signering. Vilka regler som gäller för denna typ av signering samt vad som är viktigt att tänka på. 

Efter Johans föreläsning delades vi ut priset till vinnaren av kvällens tipspromenad, vinnaren blev Karl-Göran Norman. Grattis Kalle!

Om du vill veta mer om våra kurser inom Byggprojektledning, så kan du läsa om dessa här. Kursen kan leda till certifiering samt till Av SBR godkänd Byggprojektledare.

Den 9 november är det dags för ett liknande event i Jönköping, anmälan görs här.

Aktuellt

Nyheter

AEEBC vårliga konferens

Den 23-24 maj var Utbildningsansvarig Linn Bessner, med på den vårliga konferensen med AEEBC. AEEBC grundades 1990 och representerar bygg- fastighets- och konstruktionsexperter inom Europa och

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt

I senaste avsnittet hade jag ett samtal med Jonas Granberg, medlem i SBRs expertgruppstyrelse för entreprenadbesiktning. Samtalet handlade om Garantibesiktning. Vad innebär en garantibesiktning? När

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons


SBR:s webbplats använder cookies.