Ny förmån för dig som är Bas- eller Plusmedlem

I ett led att ytterligare öka medlemsnyttan för dig som Bas- eller Plusmedlem och företagare i SBR har vi inlett ett samarbete med företaget Lessmore Sverige AB, Örebro.

Detta innebär för dig som Bas- eller Plusmedlem i SBR att du genom ditt företag får tillgång till storkundsrabatter genom automatiskt medlemskap hos vår nya samarbetspartner Lessmore. Detta kommer alltså bli ytterligare en förmån i ditt medlemskap i SBR och du får det helt kostnadsfritt.

För dig som är Basmedlem innebär det att ditt företag kopplas till Lessmores basutbud.

För dig som är Plusmedlem innebär det att ditt företag kopplas till Lessmores startpaket.

Vad är Lessmore?

Lessmore är specialiserade på att ge små och medelstora företag lika bra priser och villkor som storföretagen. Du får tillgång till en mängd ram- och rabattavtal som förhandlats med alla medlemmars behov som bas. Lessmore har idag över 40 000 anslutna medlemsföretag och förhandlingsstyrkan ökar för varje ny medlem som tillkommer.

Rabatter

Lessmore har förhandlat fram ramavtal med storkundsrabatter inom många olika områden. Du hittar t.ex. frakter med DHL och Posten, kontorsmateriel från Staples och Lyreco, hemelektronik från Siba, kreditupplysningar och inkasso, bränsle, resor och mycket mer som du kan spara pengar på.

Exempel:

  • Skicka paket och gods med hög rabattLessmore rabatter
  • Köpa kontorsmaterial till halva listpriset
  • Tanka bensin och diesel med 37/60 öre rabatt per liter.
  • Skicka obetalda fakturor på inkasso utan kostnad
  • Boka flyg, hyrbil och hotell med avtalsrabatter

Startsida, support och inloggning

Du som är Bas- eller Plusmedlem ska ha fått ett utskick från Lessmore med information och inloggningsuppgifter.
Startsidan hittar du på nedan länk. Om det är något som inte stämmer med dina uppgifter, du saknar inloggningsuppgifter eller du har andra frågor använder du kontaktformuläret på startsidan.
Inloggning hittar du högst upp till höger på startsidan. Digitalt medlemskort laddar du ner till din mobil efter inloggning.

Länk till startsidan för SBR medlemmar


Innebär detta några skyldigheter för mig som SBR medlem eller mitt företag?

Förmånerna i Lessmore är kopplat till ditt företag (genom org. nummer) och inte till en fysisk person. Innan du använder dessa tjänster behöver du säkra att du har befogenheten att göra detta inom ditt företag eller din organisation.

Medlemsnivåerna hos Lessmore (basutbud resp. startpaket) kopplat till Bas- resp. Plusmedlemskap i SBR är helt kostnadsfria och ingår i ditt SBR medlemskap.

Som SBR medlem behöver du inte vidta några åtgärder som helst om du inte önskar det. Det står dig naturligtvis helt fritt att använda denna förmån eller inte.

Aktuellt

Nyheter

Dalux för byggprojektledare

SBRs expertgrupp för Byggprojektledning bjuder in till en kostnadsfri digital föreläsning för dig som är projektledare inom bygg och fastighet. Anmälan görs här.  Dalux är

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt!

De allra flesta småhus i Sverige besiktigas i samband med överlåtelse. Köpare har en lagstadgad undersökningsplikt och säljare enligt rättspraxis en viss upplysningsplikt. Mäklaren ska

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.