Kompetens

Kompetens
Du som är blivande ingenjör och ansluten till SBR har här möjligheten att söka praktikplats eller examensarbete hos SBRs medlemmars företag. Du som är yrkesverksam och bas- eller plusmedlem i SBR kan ansöka om en mentor bland våra erfarna ingenjörsmedlemmar inom antingen olika specialistområden eller generellt inom yrkesrollen som ingenjör.

Mentor
Att ha en mentor är utvecklande. Det ger dig ökad kunskap, ett större nätverk och en erfaren person inom ditt yrkesområde att bolla frågeställningar med. Du som adept är en person som är minst basmedlem inom SBR och har påbörjat sitt arbetsliv samt har adekvat utbildning. Du träffar din mentor ca 4-5 ggr/år eller enligt överenskommelse. Då efterfrågan på mentorer är stor kan det ta tid innan vi lyckas med vår matchning.

Praktikplats och examensarbete
Få erfarenhet av branschen, skapa kontakter och bygga på ditt CV. Vi förmedlar praktikplatser och/eller examensarbete för dig som är ansluten och är blivande ingenjör eller precis påbörjat ditt arbetsliv som ingenjör.

SÖKER DU PRAKTIKPLATS, EXAMENSARBETE ELLER MENTOR?
Fyll i ansökan på nedan länk

Ansökningsformulär >>

VILL DU ERBJUDA PRAKTIKPLATS, EXAMENSARBETE ELLER MENTORSKAP
För dig som är medlem och är intresserad av att ta emot en praktikant eller har behov av ett examensarbete eller är intresserad av att vara mentor läs mer på nedan länk och fyll i intresseanmälan.

Intresseanmälan >>

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss:

Linn Bessner – 08-462 17 93
linn.bessner@sbr.se

Alex Cohen – 08-462 17 94
alex.cohen@sbr.se

Telefonväxel: 08-462 17 90
info@sbr.se

SBR:s webbplats använder cookies.