Välkommen att boka dig till Konsultdagarna 10 november 2022!

Under temat energieffektivisering – och med inriktning kreativitet och samverkan inom bygg, fastighet och vvs – arrangeras Konsultdagarna torsdag 10 november 2022 på 7A Odenplan i Stockholm.  Boka in detta datum redan nu.

Det är SBR Byggingenjörerna och EMTF (Energi- och Miljötekniska Föreningen) som samarrangerar Konsultdagarna. Detta med syfte att lyfta hur bygg, fastighet och vvs kan arbeta på ett smartare sätt.

För ökade energi- och materialkostnader har skapat stora förutsättningar för genomlysning av verksamheter och energieffektivisering – och cirkulära lösningar blir alltmer intressant. Det finns resurser, teknik och olika metoder för uppföljning!

- För att åstadkomma låg energianvändning, bra inomhusmiljö och mer cirkularitet i byggsektorn, måste bygg-, fastighets- och vvs-sektorn lära av varandra.  Därför anordnar SBR och EMTF Konsultdagarna tillsammans, säger EMTF:s vd Jaana Petherbielke

Konsultdagen erbjuder deltagarna en mötesplats som ramas in av ett seminarieprogram, med aktuella talare inom energiområdet och spår av föredrag med inriktning på teknik och affärsnytta , samt ett 30-tal utställare.

– Målgruppen är utöver konsulter även beställare och entreprenörer. Vi är övertygade om att vi kommer skapar ett event som tilltalar flertalet roller i bygg- och fastighetsbranschen och som skapar en bra inramning för dessa att mötas, säger SBR:s vd Björn Edebrand.

Läs allt om eventet på konsultdagarna.se

Välkommen att boka dig genom att klicka här!

Datum

nov 10 2022
Expired!

Tid

13:00 - 19:00
Kategori

SBR:s webbplats använder cookies.