Föreläsningskväll med Tema Energi Norrköping 17 Oktober

Välkommen på föreläsning och mingel!

När: 17 Oktober kl. 17.30 – ca 20.30

Var: Elite Grand HotelTyska Torget 2 , 60224, Norrköping

Kostnad: Kostnadsfritt

Klicka här för att boka dig!

 

Vi startar kvällen kl. 17.30 med att bjuda på smörgås och kaffe, och du har möjlighet att mingla med de andra deltagarna och våra utställare.

Energisamordnare Helena Bülow-Hübe, från arkitektkontoret FOJAB föreläser om lågenergihus, och hur vi kan bygga mer energisnålt.

Efter pausen kommer Olof Mundt-Petersen från Polygon och Lunds Tekniska Högskola förklara vad en fuktsäkerhetsprojektering är, inklusive lite kopplingar till kända skadefall, och vad som kan förväntas av Kontrollansvarig.

Sommaren 2024 träder nya byggregler i kraft. Vi kan förvänta oss att de nya byggreglerna kommer ställa specifika krav på att en fuktsäkerhetsprojektering ska utföras. Men vad är egentligen en fuktsäkerhetsprojektering, vad ska den innehålla och hur utförs den. Finns det andra fuktrelaterade frågeställningar projektets kontrollansvarige behöver beakta och hur bör fuktrelaterade frågeställningar hanteras i kontrollplanen.

Föredraget är kostnadsfritt och är öppet för alla ingenjörer inom bygg- och fastighetsbranschen. Dock är antalet platser begränsade.

Program:

17.30 Förtäring samt mingel
18.00 Information om SBR Byggingenjörerna
18.10-19.10 Helena Bülow-Hübe förereläser
19.10 Fikapaus
19.30-20.30 Olof Mundt-Petersen föreläser

Detta är även för era kollegor som inte är SBR-medlemmar! Först till kvarn gäller.

Anmälan till aktiviteten är obligatorisk.

Utställare under kvällen:

Datum

okt 17 2024

Tid

17:30 - 20:30
Kategori

SBR:s webbplats använder cookies.