Fuktsäkerhetsprojektering och energi, Stockholm

Välkommen på föreläsning och mingel!

När: 14 september kl. 17.30 – ca 20.30

Var: Blique by Nobis, Gävlegatan 18, 113 30, Stockholm

Kostnad: Kostnadsfritt

Vi startar kvällen kl. 17.30 med att bjuda på smörgås och kaffe, och du har möjlighet att mingla med de andra deltagarna och våra utställare.

Energisamordnare Helena Bülow-Hübe, från arkitektkontoret FOJAB föreläser om lågenergihus, och hur vi kan bygga mer energisnålt.

Efter pausen kommer Olof Mundt-Petersen från Polygon och Lunds Tekniska Högskola förklara vad en fuktsäkerhetsprojektering är, inklusive lite kopplingar till kända skadefall, och vad som kan förväntas av Kontrollansvarig.

Sommaren 2024 träder nya byggregler i kraft. Vi kan förvänta oss att de nya byggreglerna kommer ställa specifika krav på att en fuktsäkerhetsprojektering ska utföras. Men vad är egentligen en fuktsäkerhetsprojektering, vad ska den innehålla och hur utförs den. Finns det andra fuktrelaterade frågeställningar projektets kontrollansvarige behöver beakta och hur bör fuktrelaterade frågeställningar hanteras i kontrollplanen.

Föredraget är kostnadsfritt och är öppet för alla ingenjörer inom bygg- och fastighetsbranschen. Dock är antalet platser begränsade.

Program:

17.30 Förtäring samt mingel
18.00 Information om SBR Byggingenjörerna
18.10-19.10 Helena Bülow-Hübe förereläser
19.10 Fikapaus
19.30-20.30 Olof Mundt-Petersen föreläser

Detta är även för era kollegor som inte är SBR-medlemmar! Först till kvarn gäller.

Anmälan till aktiviteten är obligatorisk.

Klicka här för att boka dig!

 

 

 

 

Datum

sep 14 2023
Expired!

Tid

17:30 - 20:30

SBR:s webbplats använder cookies.