Världens främsta BIM projekt och avtalsjuridik, Malmö, Linköping och Göteborg!

Den 28 mars hade vi ca 80 deltagare i Malmö på ett kvälls event där temat var Byggprojektledning. Samma aktivitet anordnade vi även i Linköping den 5 april med ca 50 deltagare och i Göteborg den 18 maj med ca 50 deltagare. 

Kvällarna började med mingel och förtäring där deltagarna hade möjlighet att gå runt och besöka våra olika utställare och svara på kvällens tipspromenad.

Utställarna var PV företagen, Bauder, VILPE, Gyproc, JAFOJ samt SBR Försäkringsservice.

Efter minglet hölls en kort presentation om SBR innan det var dags för Anders Boström och Kjell Karlsson att prata om Celsiusprojektet som blivit utsett till världens mest digitala projekt. Efter föreläsningen var det fika och mingel. Eva Westberg Persson som är advokat på Foyen och Mårten Lindström som representerar BIM Alliance föreläste sedan om Avtalsjuridik och digitala modeller. Vi avslutade kvällen med att dela ut priset till vinnaren av kvällens tipspromenad, vinnaren i Malmö blev Gunnar Edebrand, Linnéa Bentzen i Linköping och Patrik Wennersten i Göteborg. Grattis till er alla!

Om du vill veta mer om våra kurser inom Byggprojektledning, så kan du läsa om dessa här. Kursen kan leda till certifiering samt till Av SBR godkänd Byggprojektledare. 

 

 

 

Aktuellt

Nyheter

AEEBC vårliga konferens

Den 23-24 maj var Utbildningsansvarig Linn Bessner, med på den vårliga konferensen med AEEBC. AEEBC grundades 1990 och representerar bygg- fastighets- och konstruktionsexperter inom Europa och

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt

I senaste avsnittet hade jag ett samtal med Jonas Granberg, medlem i SBRs expertgruppstyrelse för entreprenadbesiktning. Samtalet handlade om Garantibesiktning. Vad innebär en garantibesiktning? När

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons


SBR:s webbplats använder cookies.