SBRs kvällsevent i Stockholm den 18 september

Den 18 september hade vi en stor kvällsträff med 150 anmälda där temat var Byggprojektledning med inriktning mot överlämning/mottagande samt Byggjuridik med fokus på arbetsmiljö.

Kvällen började med mingel och förtäring där deltagarna hade möjlighet att gå runt och besöka våra olika utställare och svara på kvällens tipspromenad.

Därefter hölls en kort presentation och information om medlemskap i SBR samt prisutdelning av Byggstenen, där utmärkelsen 2019 gick till Stefan Attefall “för införandet av förenklade byggregler vilket har bidragit till att minska bostadsbristen.”

Stefan Attefall

Efter prisutdelningen var det dags för första föreläsningen med Carina Cederlund, Projektvärde,  som handlade om överlämning av Byggherrens projekt. Efter mingel och fikapaus var det sedan dags för Caterina Careman från Foyen advokatfirma att tala om arbetsmiljö och systematiskt arbetsmiljöarbete.

När Caterinas föreläsning var till slut så delades priset ut till vinnaren av tipspromenaden. Vinnaren blev Hanna Moussi.

Nästa kvällsevent är den 23 oktober i Norrköping med fokus på Byggprojektledning och Byggjuridik ur ett annat perspektiv än föreläsningarna i Stockholm.

Välkomna dit!

Mer information samt anmälan finner ni här.

 

Aktuellt

Nyheter

Nytt poddavsnitt släppt

I senaste avsnittet hade jag ett samtal med Jonas Granberg, medlem i SBRs expertgruppstyrelse för entreprenadbesiktning. Samtalet handlade om Garantibesiktning. Vad innebär en garantibesiktning? När

Läs mer »

Artiklar på Hemnet

Från idag och 6 veckor framåt har vi flera olika artiklar uppe på hemnet.  Du finner dem via nedan länkar: Artikel om Dolda fel här.

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons


SBR:s webbplats använder cookies.