SBRs kvällsevent i Stockholm den 18 september

Den 18 september hade vi en stor kvällsträff med 150 anmälda där temat var Byggprojektledning med inriktning mot överlämning/mottagande samt Byggjuridik med fokus på arbetsmiljö.

Kvällen började med mingel och förtäring där deltagarna hade möjlighet att gå runt och besöka våra olika utställare och svara på kvällens tipspromenad.

Därefter hölls en kort presentation och information om medlemskap i SBR samt prisutdelning av Byggstenen, där utmärkelsen 2019 gick till Stefan Attefall “för införandet av förenklade byggregler vilket har bidragit till att minska bostadsbristen.”

Stefan Attefall

Efter prisutdelningen var det dags för första föreläsningen med Carina Cederlund, Projektvärde,  som handlade om överlämning av Byggherrens projekt. Efter mingel och fikapaus var det sedan dags för Caterina Careman från Foyen advokatfirma att tala om arbetsmiljö och systematiskt arbetsmiljöarbete.

När Caterinas föreläsning var till slut så delades priset ut till vinnaren av tipspromenaden. Vinnaren blev Hanna Moussi.

Nästa kvällsevent är den 23 oktober i Norrköping med fokus på Byggprojektledning och Byggjuridik ur ett annat perspektiv än föreläsningarna i Stockholm.

Välkomna dit!

Mer information samt anmälan finner ni här.

 

Aktuellt

Nyheter

SBR nyhetsbrev 11/2020

I senaste numret av SBR nyhetsbrev kan du läsa om ny hemsida, digitala föredrag, nytt från Foyen samt om Konsultdagarna. Trevlig läsning! Du finner brevet

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons
SBR:s webbplats använder cookies.