SBR lanserar ny kurs!

Under våren lanserar vi ännu en ny kurs, denna gång Fastighetsekonomi med Strategisk Rådgivare och Partner Bernt-Olof Gustavsson.

Mål med kursen:
Efter kursen skall deltagaren ha fått en grundläggande förståelse för ekonomiska samband vid investeringar i fastigheter, hur kalkyler byggs upp och hur olika investeringar kan bedömas och prioriteras.

Vilka vänder sig kursen till:
Till den som jobbar med byggnation och utveckling av fastigheter och önskar ökad förståelse kring ekonomiska samband vid investeringar i fastigheter.

Innehållet:
Kursen behandlar begrepp och nyckeltal som används i fastighetsbranschen, både avseende enskilda fastigheter såväl som för fastighetsportföljer och fastighetsbolag. Vi tittar på den enskilda fastighetens ekonomi och går igenom gängse metoder för att värdera fastigheter. En central del är också hur fastighetsbolag bygger upp sina kalkyler för investeringsbeslut vid ny-, till- och ombyggnationer. Vi kommer också att belysa skillnaden mellan olika fastighetsslag, t ex bostäder och kontor, och hur de hanteras och bedöms av olika typer av investerare.

Föreläsare:
Bernt-Olof Gustavsson, Strategisk Rådgivare och Partner, har mer än 30 års erfarenhet av ledande befattningar inom fastighetsbranschen. Så som Styrelseordförande, Vd, affärsområdeschef och fastighetschef i både större och mindre fastighetsbolag.

För anmälan och mer information klicka här

Aktuellt

Konsultdagarna 2024

Välkommen till Konsultdagarna 2024! I år kommer vi arrangera eventet på Sheraton hotel i Stockholm, den 21 november. Inbjudan är både för medlemmar samt icke-medlemmar. 

Läs mer »

Nyheter

AEEBC vårliga konferens

Den 23-24 maj var Utbildningsansvarig Linn Bessner, med på den vårliga konferensen med AEEBC. AEEBC grundades 1990 och representerar bygg- fastighets- och konstruktionsexperter inom Europa och

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt

I senaste avsnittet hade jag ett samtal med Jonas Granberg, medlem i SBRs expertgruppstyrelse för entreprenadbesiktning. Samtalet handlade om Garantibesiktning. Vad innebär en garantibesiktning? När

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons


SBR:s webbplats använder cookies.