Projektledning och kommunikation i byggprojektet, Norrköping den 23 oktober

Onsdag 23 oktober 2019 kl.17:30
Elite Grand Hotel, Tyska Torget 2, 600 41 Norrköping
Ingen kostnad

Välkommen till en intressant kväll med föredrag om byggprojektledning med Patrik Kjellin från Venn Consulting. Patrik kommer ge er tips på vad som är viktigt att tänka på som Byggprojektledare, vilket grundar sig i hans mångåriga erfarenhet från projektledning och projektledningsutbildningar inom samhällsbyggnads-branschen.

Därefter fortsätter vi kvällen med en föreläsning med Johan Bengtsson från Foyen advokatfirma. Det är viktigt att veta vikten av hur kommunikationen ska skötas i ett byggprojekt med flera olika underentreprenörer. En miss i kommunikationsvägarna kan annars innebära onödiga och kostsamma utgifter.

Det kommer bjudas på förtäring och mingel samt så kommer andra aktörer inom byggbranschen ställa ut vilket gör att du har möjlighet att utöka ditt nätverk med nya kontakter inom branschen.

Program:

17.30 Förtäring samt mingel
18.00 SBR Byggingenjörerna
18.10-19.10 Byggprojektledning, Patrik Kjellin Venn Consulting
19.10 Fika
19.30-20.30 Byggjuridik, Johan Bengtsson Foyen

Begränsat antal platser till träffen. Föredraget är kostnadsfritt och är öppet för alla ingenjörer inom bygg- och fastighetsbranschen.

Även för er som inte är SBR-medlemmar! Först till kvarn gäller.

Anmälan till aktiviteten är obligatorisk.

Anmälan gör du här 

Varmt välkommen!

Utställare som är på plats under kvällen:

Aktuellt

Nyheter

Nytt podavsnitt släppt!

I senaste avsnittet ställde jag frågor till Advokat och delägare Johan Bengtsson om vad som gäller för konsulter. Tex är muntliga avtal giltiga? Vad är

Läs mer »

KA-nytt nr 4/2022

Detta utskick innehåller information om SBRs expertgrupp för Kontrollansvariga enligt PBL, nyheter samt rättsfall.  Läs hela utskicket här. 

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.