Entreprenadbesiktning steg 1

Den 24-25 januari genomför vi Entreprenadbesiktnings steg 1 i Göteborg. Kursledare är Ingenjör SBR Morgan Runesson som har hand om delarna gällande besiktningar samt advokat Peter Falk som har hand om de juridiska delarna.

eb-steg-1-jan

Nedan finner du mer information samt anmälan till kommande Entreprenadbesiktningskurser under våren:

SBRs kurser i entreprenadbesiktning vänder sig till beställare, entreprenörer, bygg- såväl som till installationsbesiktningsmän, bitr. besiktningsmän och andra som kommer i kontakt med besiktning av entreprenader. Kursen är också avsedd för dig med några års praktisk erfarenhet och som vill utbilda dig till besiktningsman. Denna kurs är den första av två steg.

Steg 1 omfattar både juridik (AB, ABT, ABK, ABS, konsumenttjänstlagen och avtalslagen) och metodik.

Vi går igenom rutiner för att genomföra en besiktning på ett formellt riktigt sätt. Förutom praktiska exempel presenteras checklistor av olika slag samt mallar för utlåtande och bilagor m.m.

Pris: 10 400 kr (SBR-medlem 9 400 kr)
Föreläsare: Byggingenjör SBR Tomas Thulin (i Stockholm) och Byggingenjör SBR Morgan Runesson (i Göteborg samt Helsingborg) samt advokaterna Peter Falk (i Göteborg och Helsingborg) och Lars Hag (i Stockholm)

Kurserna Våren 2017:
Göteborg, Scandic Rubinen, 24-25 januari – Genomförd

Stockholm, Scandic Alvik, 15-16 mars – Anmälan till kursen
Stockholm, Scandic Anglais, 8-9 maj – Anmälan till kursen

För att komma till anmälan för Steg 2 och tentamen klicka HÄR.


Information om hur du blir entreprenadbesiktningsman finner du HÄR

Aktuellt

Nyheter

Dalux för byggprojektledare

SBRs expertgrupp för Byggprojektledning bjuder in till en kostnadsfri digital föreläsning för dig som är projektledare inom bygg och fastighet. Anmälan görs här.  Dalux är

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt!

De allra flesta småhus i Sverige besiktigas i samband med överlåtelse. Köpare har en lagstadgad undersökningsplikt och säljare enligt rättspraxis en viss upplysningsplikt. Mäklaren ska

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.