Nu söker vi fler Studentambassadörer!

SBR består av det ideella förbundet Svenska Byggingenjörers Riksförbund och det affärsdrivande bolaget SBR Byggingenjörerna AB. Namnet SBR Byggingenjörerna används för den samlade verksamheten.

Förbundets högsta beslutande organ är förbundsstämman. För den löpande verksamheten ansvarar förbundsstyrelsen och förbundskansliet samt de 27 lokalavdelningarna och deras styrelser. Lokalavdelningarnas verksamhet bygger på frivilligt ideellt arbete.

Affärsverksamheten SBR Byggingenjörerna AB består av tidningen Husbyggaren, försäkringar, kurser samt expertgrupperna för entreprenadbesiktning, överlåtelsebesiktning, byggprojektledare och kontrollansvariga.

Arbetsuppgifter

Som ambassadör ska du vara delaktig i förbundets aktiviteter, lokala nätverksträffar och arbetsmarknadsdagar. Du ska informera studerande och lärare om dessa aktiviteter och se till att så många studenter som möjligt kommer i kontakt med SBR Byggingenjörerna. Din uppgift som ambassadör är också att skapa nya kontakter med andra studerande på skolan och även via Linkedin för att informera om aktiviteterna.

Du som ambassadör bestämmer själv hur du lägger upp din tid men du ska i genomsnitt ca 4a timmar per månad arbeta aktivt för att stärka SBRs varumärke, hitta fler medlemmar samt öka kännedom om SBR. Detta kan till exempel vara att fråga dina föreläsare om du kan ta 10 min av föreläsningen till att informera om SBR, dela ut material där studenterna är mellan föreläsningar, vara med på lokala aktiviteter mm.

Vi vill också att du Informerar SBR om vilka arbetsmarknadsdagar som sker på skolan, vilka YH-utbildningar som finns i staden och om/när arbetsmarknadsdagar anordnas på dessa. Ambassadören ska även informera SBR om vilka aktiviteter inom bygg- och fastighetsbranschen som anordnas lokalt (mässor och dylikt) som vi kan medverka på.

Din handledare kommer att hålla en nära kontakt med dig och se till att du har allt du behöver för att kunna lyckas som ambassadör.

Ersättning utgår

Kvalifikationer
Student med 1-2 år kvar på dina studier.
Vi ser gärna att du studerar inom bygg- och fastighetsbranschen och
är trygg med att förmedla information muntligt till andra studerande.

Kontaktperson
Anna Nyqvist
084621792

Jobbansökan
Varmt välkommen att skicka in ansökan till info@sbr.se. Bifoga ditt CV och personligt brev. Vi ser gärna att du har 1-2 år kvar på dina studier.
info@sbr.se

Aktuellt

Nyheter

Nytt poddavsnitt släppt

I senaste avsnittet hade jag ett samtal med Jonas Granberg, medlem i SBRs expertgruppstyrelse för entreprenadbesiktning. Samtalet handlade om Garantibesiktning. Vad innebär en garantibesiktning? När

Läs mer »

Artiklar på Hemnet

Från idag och 6 veckor framåt har vi flera olika artiklar uppe på hemnet.  Du finner dem via nedan länkar: Artikel om Dolda fel här.

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons


SBR:s webbplats använder cookies.