Medlemserbjudande – Halva priset på tredje SBR kursen 2023

I ett led att ytterligare stödja SBRs medlemmar har förbundsstyrelsen beslutat att avsätta medel från vinstöverskottet 2022 och erbjuda kraftiga rabatter till de medlemmar som deltar i mer än 2 av SBR arrangerade kurser under 2023, utöver de medlemsrabatter som redan finns.

Detta innebär att du som är medlem i SBR och som bokar dig till tre kurser under 2023 får totalt 50% rabatt på den tredje kursen du genomför i SBRs regi*.

SBRs kurser hittar du här

Vårens kursprogram i pdf format kan du ladda ner här

 

*Rabatten på 50 % räknas om du bokar tre av SBRs arrangerade kurser under 2023. Rabatten dras av från kostnaden från priset av den tredje kursen du genomför. SBRs symposier eller kurs som genomförs i samarbete med andra kursarrangörer räknas inte med i erbjudandet. Gäller ej tentamen.

Maila till info@sbr.se efter anmälan till den tredje kursen så att vi kan dra av rabatten.

 

Aktuellt

Nyheter

SBR nyhetsbrev 3/2023

I senaste utskicket av nyhetsbrevet kan du bland annat läsa om höstens studieresor till Egypten och Japan, våra lokala aktivieter samt ny artikel från Foyen. 

Läs mer »

Geoteknik ur ett livscykelperspektiv

Genom att tillämpa livscykelberäkningar där man utvärderar hela konstruktionens livscykel, från råmaterialutvinning till slutskedet, kan ett mer hållbart val av en konstruktions utformning göras. I

Läs mer »

Ny kurs: MS project

Vi har öppnat upp anmälan för en ny kurs, nämligen inom MS project. MS Project är marknadens största applikation för tidsplanering och används i alla

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.