Medlemserbjudande – Halva priset på tredje SBR kursen 2023

I ett led att ytterligare stödja SBRs medlemmar har förbundsstyrelsen beslutat att avsätta medel från vinstöverskottet 2022 och erbjuda kraftiga rabatter till de medlemmar som deltar i mer än 2 av SBR arrangerade kurser under 2023, utöver de medlemsrabatter som redan finns.

Detta innebär att du som är medlem i SBR och som bokar dig till tre kurser under 2023 får totalt 50% rabatt på den tredje kursen du genomför i SBRs regi*.

SBRs kurser hittar du här

Vårens kursprogram i pdf format kan du ladda ner här

 

*Rabatten på 50 % räknas om du bokar tre av SBRs arrangerade kurser under 2023. Rabatten dras av från kostnaden från priset av den tredje kursen du genomför. SBRs symposier eller kurs som genomförs i samarbete med andra kursarrangörer räknas inte med i erbjudandet. Gäller ej tentamen.

Maila till info@sbr.se efter anmälan till den tredje kursen så att vi kan dra av rabatten.

 

Aktuellt

Nyheter

Nytt poddavsnitt släppt!

De allra flesta småhus i Sverige besiktigas i samband med överlåtelse. Köpare har en lagstadgad undersökningsplikt och säljare enligt rättspraxis en viss upplysningsplikt. Mäklaren ska

Läs mer »

Termografi

Välkommen till en kostnadsfri digital föreläsning gällande termografi. Lars Tobin, föreläsare samt expert på innemiljöfrågor och andra byggrelaterade problemställningar, kommer hålla i ett digitalt seminarium

Läs mer »

Kalender

feb 14 2024 - mar 19 2024

Termografi

Digitalt/Teams
Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.