Medlemserbjudande – Halva priset på tredje SBR kursen 2023

I ett led att ytterligare stödja SBRs medlemmar har förbundsstyrelsen beslutat att avsätta medel från vinstöverskottet 2022 och erbjuda kraftiga rabatter till de medlemmar som deltar i mer än 2 av SBR arrangerade kurser under 2023, utöver de medlemsrabatter som redan finns.

Detta innebär att du som är medlem i SBR och som bokar dig till tre kurser under 2023 får totalt 50% rabatt på den tredje kursen du genomför i SBRs regi*.

SBRs kurser hittar du här

Vårens kursprogram i pdf format kan du ladda ner här

 

*Rabatten på 50 % räknas om du bokar tre av SBRs arrangerade kurser under 2023. Rabatten dras av från kostnaden från priset av den tredje kursen du genomför. SBRs symposier eller kurs som genomförs i samarbete med andra kursarrangörer räknas inte med i erbjudandet. Gäller ej tentamen.

Maila till info@sbr.se efter anmälan till den tredje kursen så att vi kan dra av rabatten.

 

Aktuellt

Nyheter

KA-nytt nr 2/2023

Detta utskick innehåller information om SBRs expertgrupp för Kontrollansvariga enligt PBL, nyheter samt rättsfall.  Du finner utskicket här.   

Läs mer »

SBR Nyhetsbrev nr 5/2023

Nya styrelsemedlemmar, motion och solcellsbesiktningskurs   Bästa medlem, På förbundsstämman i Göteborg omvaldes Anders Hedén, enhälligt, som förbundsordförande. Två nya ledamoter och 2 nya suppleanter

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons


SBR:s webbplats använder cookies.