Föreläsningskväll med tema energi, Göteborg!

Den 23 februari var vi ca 70 deltagare både sakkunniga inom bygg- och fastighetsbranschen och studenter på vår föreläsningskväll på Elite Park Avenue i Göteborg.
Föreläsningarna var om lågenergi- och fuktsäkra hus.

Kvällen började med mingel och förtäring där deltagarna hade möjlighet att gå runt och besöka våra olika utställare och svara på kvällens tipspromenad. Utställarna var Plåt och Vent, Saint-Gobain, Vilpe, Akustikmiljö och SFS.

Därefter hölls en kort presentation om SBR innan det var dags för Helena Bülow-Hübe, från arkitektkontoret FOJAB att föreläsa om lågenergihus, och hur vi kan bygga mer energisnålt. Sen var det paus med fika och mingel. Efter pausen fortsatte Olof Mundt-Petersen från Polygon att prata om Fuktsäkerhet i högisolerade och energieffektiva träkonstruktioner hur vi kan bygga mer energisnålt.

Kvällen avslutades med en prisutdelning till vinnaren av tipspromenaden. Vinnare blev Farhija Aburkar. Stort grattis!

Är du intresserad av att gå vår kurs i fuktmätning är du varmt välkommen att boka dig här

Är du intresserad av kurser inom entreprenadjuridik så är du varmt välkommen att boka dig här.

Vi på SBR önskar er en fortsatt fin vecka!

Aktuellt

Nyheter

Nytt poddavsnitt

I senaste avsnittet har vi ett samtal med Torbjörn Osterling om besiktning av plåt och tak. Vi fick även en historisk genomgång av bland annat

Läs mer »

Installation och funktionskontroll

Välkommen till en kostnadsfri digital föreläsning till dig som projektledare inom bygg och fastighet. Oscar Svenstedt, driver eget konsultbolag inom Installationssamordning, och arbetar till vardags

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons


SBR:s webbplats använder cookies.