Fantastisk stämmohelg!

Den 5-7 maj var det dags för årets stämmohelg, och vilken fin helg det blev!

Årets stämma ägde rum i Göteborg, som bjöd på ett riktigt pang väder med strålande sol och klarblå himmel.

Dag 1 startade med en välkomstmiddag, då vi avnjöt en god amerikansk buffé på Elite Park  Avenue.

Dag 2 inleddes med fria diskussioner. VD, Björn Edebrand informerade om vad som hänt i SBR det senaste året, aktuella projekt, följt av en frågestund. Efter fria diskussioner var det dags för stämman.

Anders Hedén omvaldes enhälligt som ny ordförande.

Två nya ledamöter valdes in i styrelsen, Martin Bjerking från Uppsalaavdelningen, samt Malin Lind från Helsingborgsavdelningen. Två nya suppleanter valdes också in, Anna Kryvoruchko från Malmö avdelningen och Dennis Larsson från Norrbottenavdelningen.  (se presentation nedan).

Vi tackar Said Elmi, som avgick som  ledamot, för sitt arbete under åren.

På kvällen möttes vi upp på Gothia Tower för en fantastik trerätters middag med spektakulär utsikt över Göteborg. Till efterrätten bjöds det på underhållning av Jörgen Sjöberg som är Stand-up komiker.

Vi tackar alla som deltog, och önskar alla medlemmar välkomna till nästa års stämma!

Se presentation av Martin Bjerking, Malin Lind, Anna Kryvoruchko och Dennis Larsson nedan.

 

 

Martin Bjerking

Martin har varit verksam i SBR sedan 2005. 2017 kom Martin med i styrelsen för SBR:s expertgrupp för överlåtelsebesiktning, och 2018 tillträdde han som ordförande. 

Martin har jobbat med överlåtelsebesiktning sedan 2001. Han är certifierad inom överlåtelsebesiktning och även certifierad energiexpert. Martin är även ledamot i FMI (fastighetsmäklarinspektionen) och ARN (allmänna reklamationsnämnden). Utöver det så representerar Martin även SBR i försäkringsärenden med både Philippson och Partner samt Länsförsäkringar.

Fritiden tillbringar Martin med familj och vänner, och går på gymmet. 

Martin har varit drivande i att utveckla överlåtelsebesiktningsgruppen och känner sig nu redo att ta klivet in i förbundsstyrelsen där han tror sig kunna tillföra nya idéer och skapa nya affärsområden. 

 

Malin Lind

Malin har varit medlem i SBR, och ledamot i SBRs lokalförening i Helsingborg sedan 2019.

Malin arbetar som konsult i bygg-och fastighetsbranschen, företrädesvis som projektledare och med beställarstöd. Malin erbjuder också projekteringsledning, kontrollansvarig med behörighet L och K enligt PBL och besiktningsuppdrag inom det egna företaget, som hon driver tillsammans med sin make. 

Företaget utgår från kontoret på den egna hästgården, belägen mellan Helsingborg och Ängelholm. Här bor också tre hästar. Emellanåt finns det tid för egen träning.

Malin har ett stort intresse i hållbar samhällsutveckling. Genom sin övertygelse om att en förutsättning för att nå hållbarhet över tid, är att alla i projektgruppen är med på banan, bedriver hon sitt projektledarskap med involvering och engagemang som ledord.

 

Anna Kryvoruchko

Anna har varit ansluten i SBR sedan 2018 när hon gick på universitetet. Redan då blev hon aktiv i SBR och fick även resa med SBR på en studentresa till Finland 2019. Från och med 2020 medverkar Anna som ombud i Malmö lokalavdelning.

Anna är en examinerad högskoleingenjör från Malmö Universitet och jobbar som takstolskonstruktör på Derome Träteknik AB sedan 2020.

Som person är Anna strukturerad och noggrann, väldigt engagerad och driver förbättringsgruppen på sitt arbete. Anna  vill vara med och bygga ett hållbart samhälle, samt utvecklas som specialist inom ingenjörsyrke.

 

Dennis Larsson

Dennis har varit medlem i SBR sen 2021. Han sitter också i valberedningen för Norrbottens lokalavdelning sen 2023.

Dennis jobbar som byggnadsingenjör på Stark Arkitekter i Luleå.

Han har en bred kunskap inom husprojektering och projekteringsledning med över 10 års erfarenhet.

Är även certifierad kontrollansvarig med behörighet K enl. PBL.

På fritiden tränar Dennis mycket på gymmet.

Genom sitt driv och engagemang i yrket så hoppas Dennis på att tillföra nya bra infallsvinklar och idéer till SBR:s förbundsstyrelse genom ett första kliv in i styrelsen som suppleant.   

 

Aktuellt

Nyheter

KA-nytt nr 2/2023

Detta utskick innehåller information om SBRs expertgrupp för Kontrollansvariga enligt PBL, nyheter samt rättsfall.  Du finner utskicket här.   

Läs mer »

SBR Nyhetsbrev nr 5/2023

Nya styrelsemedlemmar, motion och solcellsbesiktningskurs   Bästa medlem, På förbundsstämman i Göteborg omvaldes Anders Hedén, enhälligt, som förbundsordförande. Två nya ledamoter och 2 nya suppleanter

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.