Besiktningsmannaboken 2024

En ny revidering av Besiktningsmannaboken har släppts.

Konsumentverket, Svenska Byggingenjörers Riksförbund (SBR), Trä- och Möbelföretagen (TMF), Villaägarnas Riksförbund samt Gar-Bo Försäkring AB har reviderat Besiktningsmannaboken 2022.

Besiktningsmannaboken 2024 träder i kraft den 2024-09-09 och gäller tills vidare. Revideringen avser framför allt förtydliganden i den gula delen om fackmässigt utförande för olika byggnader.

Besiktningsmannaboken beskriver processen vid besiktningar av nybyggda småhus och vad som kan förväntas av en besiktningsman. Den ger även en samlad beskrivning av var fackmannamässighetsnivån för olika byggmoment bör ligga och vilka grunder en besiktningsman ska bedöma fackmässigheten utifrån. Handboken riktar sig till beställare, entreprenörer och besiktningsmän.

 Ladda ner Besiktningsmannaboken 2024 här 

Aktuellt

Konsultdagarna 2024

Välkommen till Konsultdagarna 2024! I år kommer vi arrangera eventet på Sheraton hotel i Stockholm, den 21 november. Inbjudan är både för medlemmar samt icke-medlemmar. 

Läs mer »

Nyheter

Digitalt seminarium om ventilation

SBRs expertgrupp för Tekniska specialister bjuder in till en kostnadsfri digital föreläsning om ventilation den 14 oktober kl. 08.30. Föreläsare: Andreas Martinsson Björkdahl, från Svensk ventilation,

Läs mer »

Besiktningsmannaboken 2024

En ny revidering av Besiktningsmannaboken har släppts. Konsumentverket, Svenska Byggingenjörers Riksförbund (SBR), Trä- och Möbelföretagen (TMF), Villaägarnas Riksförbund samt Gar-Bo Försäkring AB har reviderat Besiktningsmannaboken

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons


SBR:s webbplats använder cookies.