Träff för Byggprojektledare

Föredrag den 25 mars med Kurt Eliasson från Kommittén för Modernare byggregler samt Edwin Måradson från Dry-IT

SBRs expertgrupp för Byggprojektledning bjuder in dig till denna träff med föredrag och mingel den 25 mars kl 15.00-17.00. Inbjudan är i första hand riktad till dig personligen men du har även möjligheten att bjuda med dig kollegor från branschen. Observera att vi har ett begränsat antal platser.

Datum och tid: 25 mars kl. 15.00-17.00

Adress: Elite Stockholm Plaza Hotel, Birger Jarlsgatan 29, 111 45 Stockholm

Föreläsare: Kurt Eliasson och Edwin Måradson

Avgift: Ingen kostnad

Under eftermiddagen kommer vi först få lyssna på Kurt Eliasson som talar om arbetet med Modernare Byggregler. Kommittén för modernare byggregler utsågs 2017 och avslutade sitt arbete i december 2019. Kommittén har letts av Kurt Eliasson, före detta vd på SABO och Anna Sander. Kommittén för modernare byggregler har haft i uppdrag att lämna tre betänkanden till regeringen. Det första handlar om det nuvarande systemet med byggstandardisering, det andra om miljöpåverkan i byggprocessen och slutbetänkandet är en grundlig översyn av byggregelverket och kontrollsystemet.

Efter en härlig mingelpaus med god fika så får vi lyssna på Edwin Måradson som har många års erfarenhet av att jobba med energi- och miljöfrågor i olika typer av projekt med fokus på att säkerställa god inomhusmiljö, minimera byggnadens livscykelkostnader och klimatavtryck. Han kommer att prata om de senaste och kommande ändringarna i energikapitlet i BBR och vad du som projektledare bör tänka på framöver utifrån dessa ändringar.

Anmälan: Görs här senast den 15 mars.

Välkommen!

                                                                

Aktuellt

Nyheter

Nytt podavsnitt släppt!

I senaste avsnittet ställde jag frågor till Advokat och delägare Johan Bengtsson om vad som gäller för konsulter. Tex är muntliga avtal giltiga? Vad är

Läs mer »

KA-nytt nr 4/2022

Detta utskick innehåller information om SBRs expertgrupp för Kontrollansvariga enligt PBL, nyheter samt rättsfall.  Läs hela utskicket här. 

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.