Symposium Entreprenadbesiktning i Warszawa

Den 3-5 maj anordnade vi ett symposium inom entreprenadbesiktning. Med som kursledare var SBR byggingenjör Tomas Thulin samt advokat Lars Hag.

Deltagarna

Dag 1, torsdagen, startade symposiet kl. 14.00 så att samtliga skulle hinna ner till Warszawa i tid. Symposiet startade med att Linn Bessner, utbildningsansvarig SBR, talade om vad som hänt och vad som är på gång inom SBR. Det Linn bland annat berättade om var SBRs webbshopSBR karriär, visade filmen om SBR samt medlemsprogrammet. Därefter tog Tomas över och talade om deltagarnas utlåtanden. Efter symposiet var det middag som serverades på hotellet med riktigt fina menyer( se bild).

Dag 2, började på morgonen och inleddes med en fortsättning av utlåtanden samt därefter en presentation av grupparbetet om olika rättsfall. Det är inte helt enkelt med juridiken men mycket kompetenta Lars Hag guidade deltagarna på ett bra sätt. Därefter var det lunch på hotellet och sedan hade deltagarna fri tid för att utforska Warszawa innan det var dags för middag vid gamla stan.

Dag 3 fortsatte med juridik och därefter fick deltagarna ställa frågor som de hade tagit med sig till symposiet. Dessa handlade bland annat om juridik och mallar samt bilagor. Därefter var det dags för lunch på hotellet. Efter lunch var det 5 personer som passade på att skriva tentamen för att förnya sina certifikat. I och med detta avslutades symposiet i Warszawa.

Klicka på bilderna för att få dem större.

Efterrätt lunch dag 2
Menyn middag dag 1
Hotellet kvällstid
Efterrätt middag dag 1
Lunch dag 1
Middag ute på stan
Middag ute på stan
Middag dag 1

Aktuellt

Nyheter

SBR nyhetsbrev 11/2020

I senaste numret av SBR nyhetsbrev kan du läsa om ny hemsida, digitala föredrag, nytt från Foyen samt om Konsultdagarna. Trevlig läsning! Du finner brevet

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons
SBR:s webbplats använder cookies.