EB-symposium i Prag

Den 4-6 maj anordnade vi ett symposium inom entreprenadbesiktning. Med som kursledare var SBR byggingenjör Tomas Thulin samt advokat Lars Hag.

Dag 1, torsdagen, startade symposiet kl. 14.00 så att samtliga skulle hinna ner till Prag i tid. Symposiet startade med att Linn Bessner, utbildningsansvarig SBR, talade om nyheterna i SBR. Det Linn bland annat berättade om var SBRs webbshop, SBR karriär, samt medlemsprogrammet. Därefter tog Tomas över och talade om deltagarnas utlåtanden. Efter symposiet var det middag som serverades på hotellet.

Dag 2, började på morgonen och inleddes med en presentation av grupparbetet om olika rättsfall. Det är inte helt enkelt med juridiken men mycket kompetenta Lars Hag guidade deltagarna på ett bra sätt. Därefter var det lunch på hotellet och sedan gick vi en guidad tur genom Prag under 3 timmar. Efter turen var några deltagare med på romprovning vilket deltagare Jonas Granberg hade ordnat i en rombar med 900 sorters rom. Därefter var det dags för middag på stan där det serverades enorma wienerschnitzlar till middag.

Dag 3 fortsatte med juridik och därefter fick deltagarna ställa frågor som de hade tagit med sig till symposiet. Dessa handlade bland annat om juridik och mallar samt bilagor. Därefter var det dags för lunch på hotellet. Efter lunch var det 5 personer som passade på att skriva tentamen för att förnya sina certifikat. I och med detta avslutades symposiet i Prag, redan innan symposiet var avslutat hade vi fått in olika förslag på plats för nästa utomlandssymposium. Vi ser framemot kommande…

Klicka på bilderna för att få dem större.

 

Aktuellt

Nyheter

SBR nyhetsbrev 11/2020

I senaste numret av SBR nyhetsbrev kan du läsa om ny hemsida, digitala föredrag, nytt från Foyen samt om Konsultdagarna. Trevlig läsning! Du finner brevet

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons
SBR:s webbplats använder cookies.