Symposium för Överlåtelsebesiktning samt Entreprenadbesiktning

Den 13-14 mars hade vi ett symposium för Överlåtelsebesiktning och den 14-15 mars för Entreprenadbesiktning. Bägge symposierna hölls på Scandic Rubinen i anslutande rum så det var många SBR-medlemmar på plats samtidigt vilket var roligt att se!

ÖB-symposiet

Dag 1 på symposiet för överlåtelsebesiktning började med att utbildningsansvarig Linn Bessner började att hälsa välkomna och berättade lite om nyheterna inom SBR, därefter tog Peter Bratt från LF vid och talade om skador.
Efter lunch höll Jan Ullberg (ordföranden i expertgruppen för Överlåtelsebesiktning) i grupparbeten gällande riskkonstruktioner samt utlåtanden. Därefter var det dags för Östen Edén att föreläsa om säkert vatten.
Sist på programmet stod att Felix Thorstensson från SBR försäkringsservice talade om försäkringarna och nyheter för 2017.

Dag 2 inleddes med att advokat Ragnhild Sjörén gick igenom den senaste tidens rättsfall inom Överlåtelsebesiktning, tiden efter lunch gavs till redovisning av grupparbeten.

EB-symposiet

Symposiet för entreprenadbesiktningsmän började med att Morgan Runesson hälsade välkommen och därefter följde en presentation av deltagarna samt föreläsarna.
Advokat Bo Svensson från Foyen i Göteborg var på plats och han gick igenom relevanta rättsfall som deltagarna fick diskutera igenom. Därefter berättade Linn om nyheterna inom SBR.
Efter lunch var det dags för genomgång av utlåtanden, checklistor för olika typer av besiktningar samt genomgång av mallar. Under dagen gick Morgan och Peter Holst igenom deltagarnas utlåtanden en och en.

Nedan ser ni bilder från de bägge symposierna (klicka på bilderna för att förstora dem)

Aktuellt

Nyheter

SBR nyhetsbrev 11/2020

I senaste numret av SBR nyhetsbrev kan du läsa om ny hemsida, digitala föredrag, nytt från Foyen samt om Konsultdagarna. Trevlig läsning! Du finner brevet

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons
SBR:s webbplats använder cookies.