STUDIERESA KAPSTADEN 7-13 NOVEMBER

Kapstaden 7-13 november.
Tillägg för Whale Watching samt två nätter safari i Pilensberg National Park 13-16 november.

Kapstaden är en av Afrikas snabbast växande städer och vi kommer under dessa dagar lära känna stadens nutida och historiska byggnadskonst.

Vi besöker bland annat Cape Town City planning & Development Management, ett lokalt arkitektkontor samt utvecklingsprojekt så som t.ex. Imizamo Yethu Township i Hout Bay eller Urban Think Tank’s Empower Khayelitsha development projekt.
Kapstaden är intressant på många olika plan. Här finns en rik kultur, fantastisk mat, kritvita stränder, vackra byggnader och arkitektritade vingårdar i Stellenbosch vindistrikt.

Sydafrika och inte minst Kapstaden har en stor utmaning i fattigdoms- och bostadsfrågan. Bristen på grundvatten och elförsörjningen i landet är ytterligare två aspekter som naturligtvis påverkar även bygg- och konstruktionsindustrin.

Vår partner Style Scandinavia har genomfört många studieresor för byggbranschen och denna gång blickar vi mot Sydafrika!

Grundpaketet är 5 dagar på plats i Kapstaden med möjlighet att förlänga resan med 3 dagar och tillfälle att se både valar och ”The Big 5”.

Avresor från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.
Save the date & missa inte detta unika tillfälle!

Mer information och intresseanmälan inom kort.

Aktuellt

Konsultdagarna 2024

Välkommen till Konsultdagarna 2024! I år kommer vi arrangera eventet på Sheraton hotel i Stockholm, den 21 november. Inbjudan är både för medlemmar samt icke-medlemmar. 

Läs mer »

Nyheter

AEEBC vårliga konferens

Den 23-24 maj var Utbildningsansvarig Linn Bessner, med på den vårliga konferensen med AEEBC. AEEBC grundades 1990 och representerar bygg- fastighets- och konstruktionsexperter inom Europa och

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt

I senaste avsnittet hade jag ett samtal med Jonas Granberg, medlem i SBRs expertgruppstyrelse för entreprenadbesiktning. Samtalet handlade om Garantibesiktning. Vad innebär en garantibesiktning? När

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons


SBR:s webbplats använder cookies.