Studiebesök, 26/6, Kristanstad

Studiebesök hos PreFast

-Kristianstadsavdelningen var på studiebesök hos PreFast i Sölvesborg, där projekt- och marknadschefen Mikael Larsson tog emot oss.

Vi inledde med välsmakande kaffe och kaka, och under tiden berättade Mikael Larsson om PreFasts historia, dess utveckling och deras framtidsplaner.

Sedan fick vi en inblick i, och genomgång av de program som hanterar uppförandet av  CE-märkta takstolar och väggelement utifrån de erhållna handlingar/ritningar som man erhållit från kunder.

 

Vidare blev det en rundvandring i fabriken där det förevisades tillverkning av takstolar, väggelement och den extremt avancerade och helautomatiska tillsågningsmaskinen Hundeggern ”in action”.

Vi tackar ödmjukast företaget PreFast för att vi möjligheten att besöka er, och vi tackar Mikael Larsson för en proffsig genomgång och information om företaget.

 

Aktuellt

Nyheter

Nytt podavsnitt släppt!

I senaste avsnittet ställde jag frågor till Advokat och delägare Johan Bengtsson om vad som gäller för konsulter. Tex är muntliga avtal giltiga? Vad är

Läs mer »

KA-nytt nr 4/2022

Detta utskick innehåller information om SBRs expertgrupp för Kontrollansvariga enligt PBL, nyheter samt rättsfall.  Läs hela utskicket här. 

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.