Stämmohelgen 24-25 maj 2019

Stämmohelgen den 24-25 maj i Uppsala inleddes traditionsenligt med golfmästerskapen, detta år på Upsala Golfklubb där Pär Håkansson blev vinnaren.

På kvällen var det dags för välkomstmiddagen på Katalin där vi fick äta god mat och lyssna på en Jazzcabaré. I samband med detta var det även prisutdelning för stipendiater som Uppsalaavdelningen ger ut. Efter middag var det mingel med trevliga samtal.

Stämman hölls på Elite Hotel Academia, Stämmodagen började med registrering av stämmoombuden och deltagarna. Punkt ett på programmet var en föreläsning av Mats Norrbom som är Stadsbyggnadsinspektör på Uppsala kommun. Mats pratade om Uppsalas stadsutveckling. Därefter var det Dick Söderholm och Joel Ringh som tog vid och pratade om arbetssättet två streck som handlar om att effektivisera sin todo lista. Därefter var det dags för SBRs VD Björn Edebrand att sammanfatta 2018, berätta om SBRs nya Vision och värdegrund, Strategiplan 2021 samt större projekt under 2019.

Vi tackade även av avgående ledamöterna Anders Hedén samt Camilla Werme och delade ut priser till de lokalavdelningar som vann medlemstävlingen. På första plats kom Stockholm, på andra Norrköping och på tredje plats kom Västerås.

Efter stämman var det dags för gemensam lunch och lite egen tid för deltagarna att upptäcka Uppsala innan det var dags för högtidsmiddagen på Restaurang Flustret. På restaurangen så bjöds det på trerätters middag samt uppträdande av Gluttarna och vi delade ut veteranpriset till Hans Magnusson och Sven Adamsson som glädjande var på plats.

Vi tackar deltagarna för en trevlig stämma 2019 och välkomnar alla till SBR branschdagar i Stockholm den 14-16 maj 2020.

Klicka på bilderna nedan för att få dem större.

Åhörare jazz
Stipendiater

 

Stämmoordförande och Förbundsordförande
Vinnaren av golfen
Lokalavdelningstävlingen
Jazz
Avtackning avgående ledamöter
Stämman

Aktuellt

Nyheter

Nytt podavsnitt släppt!

I senaste avsnittet ställde jag frågor till Advokat och delägare Johan Bengtsson om vad som gäller för konsulter. Tex är muntliga avtal giltiga? Vad är

Läs mer »

KA-nytt nr 4/2022

Detta utskick innehåller information om SBRs expertgrupp för Kontrollansvariga enligt PBL, nyheter samt rättsfall.  Läs hela utskicket här. 

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.