Stämmohelgen 24-25 maj 2019

Stämmohelgen den 24-25 maj i Uppsala inleddes traditionsenligt med golfmästerskapen, detta år på Upsala Golfklubb där Pär Håkansson blev vinnaren.

På kvällen var det dags för välkomstmiddagen på Katalin där vi fick äta god mat och lyssna på en Jazzcabaré. I samband med detta var det även prisutdelning för stipendiater som Uppsalaavdelningen ger ut. Efter middag var det mingel med trevliga samtal.

Stämman hölls på Elite Hotel Academia, Stämmodagen började med registrering av stämmoombuden och deltagarna. Punkt ett på programmet var en föreläsning av Mats Norrbom som är Stadsbyggnadsinspektör på Uppsala kommun. Mats pratade om Uppsalas stadsutveckling. Därefter var det Dick Söderholm och Joel Ringh som tog vid och pratade om arbetssättet två streck som handlar om att effektivisera sin todo lista. Därefter var det dags för SBRs VD Björn Edebrand att sammanfatta 2018, berätta om SBRs nya Vision och värdegrund, Strategiplan 2021 samt större projekt under 2019.

Vi tackade även av avgående ledamöterna Anders Hedén samt Camilla Werme och delade ut priser till de lokalavdelningar som vann medlemstävlingen. På första plats kom Stockholm, på andra Norrköping och på tredje plats kom Västerås.

Efter stämman var det dags för gemensam lunch och lite egen tid för deltagarna att upptäcka Uppsala innan det var dags för högtidsmiddagen på Restaurang Flustret. På restaurangen så bjöds det på trerätters middag samt uppträdande av Gluttarna och vi delade ut veteranpriset till Hans Magnusson och Sven Adamsson som glädjande var på plats.

Vi tackar deltagarna för en trevlig stämma 2019 och välkomnar alla till SBR branschdagar i Stockholm den 14-16 maj 2020.

Klicka på bilderna nedan för att få dem större.

Åhörare jazz
Stipendiater

 

Stämmoordförande och Förbundsordförande
Vinnaren av golfen
Lokalavdelningstävlingen
Jazz
Avtackning avgående ledamöter
Stämman

Aktuellt

Förbundsstämma 7 maj

SBR kommer arrangera sin förbundsstämma i samband med Konsultdagarna. Fredagen 7/5 (digitalt) 14.00 Inspirationsföreläsning med Pär Johansson 15.00- 15.45 Registrering, fika15.45-16.20 Fria diskussioner16.20 Förbundsstämman Samtliga

Läs mer »

Konsultdagarna 6-7 maj

Konsultdagarna Bygg och Fastighet är ett event för konsulter inom bygg- och fastighetsbranschen som i år arrangeras digitalt den 6-7 maj. Årets tema är Framtidens

Läs mer »

Nyheter

Förbundsstämma 7 maj

SBR kommer arrangera sin förbundsstämma i samband med Konsultdagarna. Fredagen 7/5 (digitalt) 14.00 Inspirationsföreläsning med Pär Johansson 15.00- 15.45 Registrering, fika15.45-16.20 Fria diskussioner16.20 Förbundsstämman Samtliga

Läs mer »

SBRs nyhetsbrev 4/2021

I senaste numret av nyhetsbrevet kan du bland annat läsa om Virtual Reality vid utrymningsdimensionering, nytt från Foyen, våra konstadsfria digitala föreläsningar samt Konsultdagarna. Intressant

Läs mer »

Kalender

maj 11 2021

ABK 09

Online/Starleaf
Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons
SBR:s webbplats använder cookies.