Simone Kreutzer Wesslund tilldelas Byggstenen 2022

 

Under Konsultdagarna Bygg, Fastighet och VVS 2022 i Stockholm den 10 november delades utmärkelsen Byggstenen ut till Simone Kreuzer Wesslund, VD IG Passivhus.

Byggstenen är SBR Byggingenjörernas årliga utmärkelse som delas ut “till den eller de som gjort en föredömlig insats för byggandet eller förvaltandet i Norden”. Pristagaren får även ett stipendium på 50 000 kronor.

Motiveringen lyder:

“Simone Kreutzer Wesslund tilldelas Byggstenen år 2022 för sitt konsekventa och målmedvetna arbete för att sprida kunskap om energieffektiva byggnader i allmänhet och passivhus i synnerhet genom att utbilda passivhusexperter, bygga egna passivhus, skapa ett innovativt byggsystem och verka för informationsspridning”

Konsultdagarna Bygg, Fastighet och VVS är ett event för konsulter, beställare och entreprenörer i byggbranschen. Konsultdagarna arrangeras av SBR Byggingenjörerna och Energi- och Miljötekniska Föreningen (EMTF).

På årets event nätverkade och interagerade 300 deltagare, 12 talare och ett 30 tal utställare under temat “Energieffektivisering”.


Läs mer om Byggstenen här

Läs mer om Konsultdagarna här

 

 

Aktuellt

Nyheter

Artiklar på Hemnet

Från idag och 6 veckor framåt har vi flera olika artiklar uppe på hemnet.  Du finner dem via nedan länkar: Artikel om Dolda fel här.

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.