SBRs kvällsevent i Stockholm den 18 september

Den 18 september hade vi en stor kvällsträff med 150 anmälda där temat var Byggprojektledning med inriktning mot överlämning/mottagande samt Byggjuridik med fokus på arbetsmiljö.

Kvällen började med mingel och förtäring där deltagarna hade möjlighet att gå runt och besöka våra olika utställare och svara på kvällens tipspromenad.

Därefter hölls en kort presentation och information om medlemskap i SBR samt prisutdelning av Byggstenen, där utmärkelsen 2019 gick till Stefan Attefall “för införandet av förenklade byggregler vilket har bidragit till att minska bostadsbristen.”

Stefan Attefall

Efter prisutdelningen var det dags för första föreläsningen med Carina Cederlund, Projektvärde,  som handlade om överlämning av Byggherrens projekt. Efter mingel och fikapaus var det sedan dags för Caterina Careman från Foyen advokatfirma att tala om arbetsmiljö och systematiskt arbetsmiljöarbete.

När Caterinas föreläsning var till slut så delades priset ut till vinnaren av tipspromenaden. Vinnaren blev Hanna Moussi.

Nästa kvällsevent är den 23 oktober i Norrköping med fokus på Byggprojektledning och Byggjuridik ur ett annat perspektiv än föreläsningarna i Stockholm.

Välkomna dit!

Mer information samt anmälan finner ni här.

 

Aktuellt

Nyheter

Nytt poddavsnitt släppt!

De allra flesta småhus i Sverige besiktigas i samband med överlåtelse. Köpare har en lagstadgad undersökningsplikt och säljare enligt rättspraxis en viss upplysningsplikt. Mäklaren ska

Läs mer »

Termografi

Välkommen till en kostnadsfri digital föreläsning gällande termografi. Lars Tobin, föreläsare samt expert på innemiljöfrågor och andra byggrelaterade problemställningar, kommer hålla i ett digitalt seminarium

Läs mer »

Kalender

feb 14 2024 - mar 19 2024

Termografi

Digitalt/Teams
Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.