SBRs kvällsevent i Malmö den 4 april

Den 4 april i Malmö hade vi ca 90 deltagare på en kvällsträff med temat Byggprojektledning och Byggjuridik med fokus på kommunikation.

Kvällen började med mingel och förtäring där deltagarna hade möjlighet att gå runt och besöka våra olika utställare och svara på kvällens tipspromenad. Utställarna var Jape, Studentlitteratur, VILPE, T-Emballage, PAROC, iBinder samt SBR Försäkringsservice.

Därefter hölls en kort presentation och information om medlemskap i SBR innan det var dags för Patric Kjellin från Projektengagemang att prata om Byggprojektledning samt ledarskap. Efter fikapaus var det sedan dags för Christoffer Löfquist, Foyen advokatfirma, att tala om hur viktigt det är med korrekt kommunikation i komplexa byggprojekt med olika parter, avtal och liknande.

När Christoffers föreläsning var till ända så delades priset ut till vinnaren av tipspromenaden. Vinnaren blev Martin Ridell.

Aktuellt

Nyheter

Nytt poddavsnitt släppt!

De allra flesta småhus i Sverige besiktigas i samband med överlåtelse. Köpare har en lagstadgad undersökningsplikt och säljare enligt rättspraxis en viss upplysningsplikt. Mäklaren ska

Läs mer »

Termografi

Välkommen till en kostnadsfri digital föreläsning gällande termografi. Lars Tobin, föreläsare samt expert på innemiljöfrågor och andra byggrelaterade problemställningar, kommer hålla i ett digitalt seminarium

Läs mer »

Kalender

feb 14 2024 - mar 19 2024

Termografi

Digitalt/Teams
Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.