SBR Nyhetsbrev nr 5/2023

Nya styrelsemedlemmar, motion och solcellsbesiktningskurs

 

Bästa medlem,

På förbundsstämman i Göteborg omvaldes Anders Hedén, enhälligt, som förbundsordförande. Två nya ledamoter och 2 nya suppleanter valdes in i förbundsstyrelsen. Stämman biföll motionen om tjänsteföretag inom SBR avseende att förbundsstyrelsen fick uppdraget att utreda frågan om att SBR startar verksamhet för att förmedla tjänster och uppdrag till SBRs medlemmar. Läs mer om stämman och presentationen av styrelsens nya ledamöter på nedan länk. 

I höst kommer vi lansera flera nya kurser. Redan nu kan vi presentera entreprenadbesiktning av solceller som arrangeras första gången den 18 oktober i Stockholm. Jag passar även på att påminna om att under 2023 erbjuder vi tredje kursen för halva priset för dig som medlem.   

I detta nummer kan du även läsa om Tekniska specialister,  SBR Portalen, aktuella kurser, och lyssna på senaste poddavsnittet om SBR. Du finner även en artikel från Foyen och en artikel från Husbyggaren. 

Trevlig läsning!

/Björn Edebrand

Läs hela utskicket här

Aktuellt

Nyheter

Artiklar på Hemnet

Från idag och 6 veckor framåt har vi flera olika artiklar uppe på hemnet.  Du finner dem via nedan länkar: Artikel om Dolda fel här.

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.