SBR nyhetsbrev 2/2023

Bästa medlem,

Vi är glada att nu kunna presentera ytterligare två nya förmåner för dig som medlem.

Byggtjänst erbjuder nu 25% rabatt på AMA online verktyg under 2023 för dig som är SBR medlem. Vi kommer också erbjuda halva priset på tredje SBR kursen du genomför under 2023. Detta utöver de medlemsrabatter på kurser som redan finns. Mer information om hur du går tillväga för att nyttja förmånerna hittar du på länkarna nedan.

Utöver lokalavdelningarnas aktiviteter erbjuder SBR centralt en rad events. Du kan redan nu anmäla dig till förbundsstämman 2023 i Göteborg den 5-6 maj . Datum för årets Konsultdagarna är spikat till den 9 november med temat Framtidens teknik. Centralt erbjuder vi även fysiska föreläsningskvällar med temat energi och fukt. Under våren kommer dessa arrangeras i Göteborg den 23 februari och i Helsingborg den 20 april.

I detta nummer kan du även läsa om SBR Portalen, aktuella kurser och lyssna på senaste poddavsnittet med Svensk Solenergis VD Anna Werner. Du finner också en artikel från Husbyggaren och en artikel från Foyen.

Trevlig läsning här

/Björn Edebrand

 

Aktuellt

Nyheter

SBR nyhetsbrev 3/2023

I senaste utskicket av nyhetsbrevet kan du bland annat läsa om höstens studieresor till Egypten och Japan, våra lokala aktivieter samt ny artikel från Foyen. 

Läs mer »

Geoteknik ur ett livscykelperspektiv

Genom att tillämpa livscykelberäkningar där man utvärderar hela konstruktionens livscykel, från råmaterialutvinning till slutskedet, kan ett mer hållbart val av en konstruktions utformning göras. I

Läs mer »

Ny kurs: MS project

Vi har öppnat upp anmälan för en ny kurs, nämligen inom MS project. MS Project är marknadens största applikation för tidsplanering och används i alla

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.