SBR söker ansvarig för byggtekniska frågor

Vill du vara med och påverka och utveckla byggbranschen?

SBR Byggingenjörerna är en ideell yrkesorganisation. Förbundet bildades 1951 och har idag cirka 2 800 medlemmar. Det finns 27 lokalavdelningar runtom i landet samt ett centralt kansli i Stockholm.

SBRs uppgift är att utveckla och marknadsföra medlemmarnas yrkeskunskap och främja kvaliteten inom alla de områden där våra medlemmar är aktiva, vilket är inom praktiskt taget hela byggindustrin. Vi utvecklar ingenjörers kompetens och kvaliteten i deras arbete. Vi främjar också kontakter och erfarenhetsutbyte ingenjörer emellan samt erbjuder medlemsförmåner.

SBR erbjuder sina medlemmar expertgrupper (inom yrkesrollerna överlåtelse- och entreprenadbesiktning, kontrollansvariga och byggprojektledare), försäkringslösningar, branschtidningen Husbyggaren, nätverk, marknadsföring, en omfattande kurs- och symposieverksamhet m m.

Arbetsuppgifter

SBRs kansli i Stockholm söker en ingenjör med uppgiften att vara behjälplig med byggteknisk kompetens i organisationens affärsområden och medlemsservice såsom:

  • Arbetet med expertgruppernas mallar och andra hjälpmedel för medlemmarnas yrkesutövning.
  • Utveckling av befintliga och nya affärsområden.
  • Pressreleaser, remissvar och information inom olika kanaler.
  • Utbildningar, kursinnehåll samt mentor- och talangprogram.

Samt andra arbetsuppgifter efter verksamhetens behov.

Din bakgrund

Befattningen kräver ingenjörsexamen och erfarenhet inom ingenjörsyrket, gärna inom något eller några av våra expertgruppsområden. Vidare att du är kommunikativ i tal och skrift och har goda datorkunskaper.

Vi tror att du som person är självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ. Du är engagerad och har en förmåga att entusiasmera. Du har lätt för att skapa goda kontakter både internt och externt. Du är bra på att samarbeta och samt har förmågan att bygga upp och underhålla bra arbets-, kunds- och medlemsrelationer. Du är affärsinriktad och drivs av att arbeta mot utsatta mål.

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning upp till 100 % (andra lösningar kan diskuteras) med placeringsort Stockholm.

SBR erbjuder ett varierande och omväxlande arbete med möjlighet att vara med och påverka och utveckla byggbranschen i ett förbund som expanderar sin verksamhet.

Tjänsten kan innebära en del resande. Kvälls och helgarbete kan förekomma. B-körkort erfordras.

Ansökan

Skicka ditt personliga brev, löneanspråk samt CV via e-post info@sbr.se . Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta VD Björn Edebrand tfn 0709-18 46 48 .

Aktuellt

Nyheter

SBR nyhetsbrev 11/2020

I senaste numret av SBR nyhetsbrev kan du läsa om ny hemsida, digitala föredrag, nytt från Foyen samt om Konsultdagarna. Trevlig läsning! Du finner brevet

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons
SBR:s webbplats använder cookies.