Peter Falk hedersmedlem i SBR

Förbundsstyrelsen har för första gången till hedersmedlem kallat en person som inte är medlem i SBR. Enligt stadgarna kan förbundsstyrelsen kalla en person som gjort värdefulla insatser för förbundet. Peter Falk är en sådan person.
Peter är advokat på Foyens advokatfirma i Malmö. Det var advokat Jens Pedersen som introducerade Peter för SBR år 1987.

Peter har sedan starten utbildat många SBR medlemmar i till exempel Konsult- och entreprenadrätt det vill säga AB 72, AB 92, ABT 74, AB 04 och ABT 06. Dessutom har Peter utbildat SBR medlemmar i Konsumententreprenader med Konsumenttjänstlagen, ABS 80 tills i dag ABS 18.

Peter har också deltagit i ett flertal examinationer i Entreprenadbesiktning.

Under åren har Peter företrätt SBR medlemmar i domstolar och många är de föredrag som Peter hållit på lokalavdelningarnas möten. Peter har även varit SBR medlemmarna behjälpliga per telefon i juridiska frågor.

Peter Falk är en värdig hedersmedlem.

Aktuellt

Nyheter

Nordiskt Byggsymposium

Nordiskt byggsymposium är en organisation som årligen samlar sina medlemmar till en gemensam konferens innehållandes föreläsningar, studiebesök samt utbyte av idéer och inspiration. Organisationerna kommer

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt

I podden har jag ställt frågor till Anders Hedén, mångårig byggprojektledare, om hans bakgrund, om tips till de som vill bli byggprojektledare samt vad du

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

AnnonsSBR:s webbplats använder cookies.