Peter Falk hedersmedlem i SBR

Förbundsstyrelsen har för första gången till hedersmedlem kallat en person som inte är medlem i SBR. Enligt stadgarna kan förbundsstyrelsen kalla en person som gjort värdefulla insatser för förbundet. Peter Falk är en sådan person.
Peter är advokat på Foyens advokatfirma i Malmö. Det var advokat Jens Pedersen som introducerade Peter för SBR år 1987.

Peter har sedan starten utbildat många SBR medlemmar i till exempel Konsult- och entreprenadrätt det vill säga AB 72, AB 92, ABT 74, AB 04 och ABT 06. Dessutom har Peter utbildat SBR medlemmar i Konsumententreprenader med Konsumenttjänstlagen, ABS 80 tills i dag ABS 18.

Peter har också deltagit i ett flertal examinationer i Entreprenadbesiktning.

Under åren har Peter företrätt SBR medlemmar i domstolar och många är de föredrag som Peter hållit på lokalavdelningarnas möten. Peter har även varit SBR medlemmarna behjälpliga per telefon i juridiska frågor.

Peter Falk är en värdig hedersmedlem.

Aktuellt

Nyheter

AEEBC vårliga konferens

Den 23-24 maj var Utbildningsansvarig Linn Bessner, med på den vårliga konferensen med AEEBC. AEEBC grundades 1990 och representerar bygg- fastighets- och konstruktionsexperter inom Europa och

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt

I senaste avsnittet hade jag ett samtal med Jonas Granberg, medlem i SBRs expertgruppstyrelse för entreprenadbesiktning. Samtalet handlade om Garantibesiktning. Vad innebär en garantibesiktning? När

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons


SBR:s webbplats använder cookies.