Ordförandekonferens 16-17 november

Den 16-17 november hade vi en träff för samtliga ordföranden i SBRs lokalavdelningar, expertgrupper samt förbundsstyrelsens ledamöter. Totalt var vi 21 deltagare som hade fullspäckat schema från fredag lunch till lunch på lördagen. 

Dag 1
Förbundsordföranden Michael Maddison hälsade alla deltagare välkomna.
Därefter tog SBRs VD
Björn Edebrand över och redogjorde vad som hänt och vad som är på gång i verksamheten samt gick igenom förslag på ny vision, slogan samt strategiplan 2021.
Efter pausen informerade ordföranden från resp. expertgrupp om nuläge och planerna framöver. Innan middagen var det dags för gruppdiskussioner kring utmaningar, aktiviteter och utvecklingsmöjligheter. Dagen avslutades med gemensam middag.

Dag 2
Andra dagen inleddes med fria diskussioner lett av Anders Hedén, där samtliga grupper från gårdagens grupparbeten berättare vad de diskuterade. Därefter gick vi även igenom förslag på kommande aktiviteter och satsningar som vi kan göra framöver.

Aktuellt

Nyheter

SBR nyhetsbrev 11/2020

I senaste numret av SBR nyhetsbrev kan du läsa om ny hemsida, digitala föredrag, nytt från Foyen samt om Konsultdagarna. Trevlig läsning! Du finner brevet

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons
SBR:s webbplats använder cookies.