Välkommen till en intressant kvällsföreläsning i Stockholm

Projektledning och kommunikation i byggprojektet, Stockholm den 19 september

Onsdag 19 september 2018 kl.17:30
Scandic Continental, Vasagatan 22, 111 20 Stockholm
Kostnadsfri aktivitet

Välkommen till en intressant kväll med föredrag om byggprojektledning med Åsa Jacobsson samt Carina Cederlund från Projektengagemang. Åsa och Carina kommer ge er tips på vad som är viktigt att tänka på som Byggprojektledare, vilket grundar sig i deras mångåriga erfarenhet från projektledning och projektledningsutbildningar inom samhällsbyggnads-branschen.

Därefter fortsätter vi kvällen med en föreläsning med Johan Bengtsson från Foyen advokatfirma. Det är viktigt att veta vikten av hur kommunikationen ska skötas i ett byggprojekt med flera olika underentreprenörer. En miss i kommunikationsvägarna kan annars innebära onödiga och kostsamma utgifter.

Det kommer bjudas på förtäring och mingel samt så kommer andra aktörer inom byggbranschen ställa ut vilket gör att du har möjlighet att utöka ditt nätverk med nya kontakter inom branschen.

Program:

17.30 Förtäring samt mingel
18.00 SBR Byggingenjörerna
18.10-19.10 Byggprojektledning, Åsa Jacobsson och Carina Cederlund Projektengagemang
19.10 Fika
19.30-20.30 Byggjuridik, Johan Bengtsson Foyen

Begränsat antal platser till träffen. Föredraget är kostnadsfritt och är öppet för alla ingenjörer inom bygg- och fastighetsbranschen.

Även för er som inte är SBR-medlemmar! Först till kvarn gäller.

Anmälan till aktiviteten är obligatorisk.

Anmälan gör du här

Varmt välkommen!

Aktuellt

Nyheter

Dalux för byggprojektledare

SBRs expertgrupp för Byggprojektledning bjuder in till en kostnadsfri digital föreläsning för dig som är projektledare inom bygg och fastighet. Anmälan görs här.  Dalux är

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt!

De allra flesta småhus i Sverige besiktigas i samband med överlåtelse. Köpare har en lagstadgad undersökningsplikt och säljare enligt rättspraxis en viss upplysningsplikt. Mäklaren ska

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.