Symposium för Kontrollansvariga enligt PBL

Den 15-16 november hade vi ett symposium i Malmö för Kontrollansvariga enligt PBL. Ansvariga för symposiet var Mattias Johansson samt Said Elmi som båda sitter i SBRs expertgrupp för Kontrollansvarigas styrelse.

På programmet stod information samt diskussioner kring KAs roll enligt PBL kapitel 10 paragraf 11, presentation om nyheterna i SBR, PBL kunskapsbanken samt en uppdatering kring de förändringar som gjorts i lagar, regler och förordningar. Dag 1 avslutades med en framtidsföreläsning om KA 2020 utifrån ett digitalt synsätt. Därefter var det dags för en gemensam middag.

Dag 2 inleddes med ett grupparbete som handlar om de olika roller som KA/Byggherren/Kommunen har och därefter en föreläsning om detta. Dagen avslutades med tentamen för de som skulle uppdatera sina certifikat.

Nedan bild på deltagarna i varselväst med SBRs KA-logga. Klicka på bilden för att få den större.

Aktuellt

Nyheter

Dalux för byggprojektledare

SBRs expertgrupp för Byggprojektledning bjuder in till en kostnadsfri digital föreläsning för dig som är projektledare inom bygg och fastighet. Anmälan görs här.  Dalux är

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt!

De allra flesta småhus i Sverige besiktigas i samband med överlåtelse. Köpare har en lagstadgad undersökningsplikt och säljare enligt rättspraxis en viss upplysningsplikt. Mäklaren ska

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.