Michael Maddison ny förbundsordförande

Efter 16 år som förbundsordförande valde Lars Hedåker att lämna sitt uppdrag som förbundsordförande i SBR. Vi tackar Lars för sina mycket förtjänstfulla insatser för SBR. På stämman i Norrköping den 20 maj valdes Michael Maddison som ny förbundsordförande. Nedan följer Michaels presentation av sig själv:

“Jag är 59 år. Född i Stockholm, men sedan länge boende och verksam i Halmstad. Jag har arbetat i branschen i 37 år. Från början som byggnadskonstruktör. Efter ett antal år började jag även utföra uppdrag som besiktningsman och kontrollansvarig.

Jag driver M. Maddison Konsult AB med 13 anställda. Vi utför uppdrag inom arkitektur, byggnadskonstruktioner samt även KA-uppdrag och entreprenadbesiktningar. Vi är stationerade i Halmstad och utför uppdrag i södra och västra Sverige.

Inom SBR var jag  med att starta upp Hallandsavdelningen igen för ett tiotal år sen och har varit ordförande där sen dess. I Förbundsstyrelsen har jag suttit med  i ett antal  år varav senaste året som vice ordförande. Jag är även med i arbetsgruppen för projektledning och var tidigare med i projekteringsgruppen.

Rollen som förbundsordförande känns verkligen som ett hedersuppdrag och det ska bli väldigt roligt att ta sig an uppgiften. Efter många år i branschen skall det bli spännande att ägna sig åt detta uppdrag. Vid min sida har jag en stark och aktiv styrelse. Därför hoppas och tror jag att vi tillsammans kan utveckla SBR ytterligare. Till vår hjälp har vi ett mycket väl fungerande kansli med Björn Edebrand i spetsen.  Så vi har de allra bästa förutsättningarna. Men vi får inte slå oss till ro och vara nöjda. För även om vi har en bra fungerande organisation så finns det alltid saker som kan förbättras.”

Aktuellt

Nyheter

Dalux för byggprojektledare

SBRs expertgrupp för Byggprojektledning bjuder in till en kostnadsfri digital föreläsning för dig som är projektledare inom bygg och fastighet. Anmälan görs här.  Dalux är

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt!

De allra flesta småhus i Sverige besiktigas i samband med överlåtelse. Köpare har en lagstadgad undersökningsplikt och säljare enligt rättspraxis en viss upplysningsplikt. Mäklaren ska

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.