Hans Magnusson ny vice ordförande i SBRs förbundsstyrelse

Hans Magnusson ny v ordf2Vid SBRs årsstämma den 16 maj valdes Hans Magnusson till ny vice ordförande i SBRs förbundsstyrelse.

Hans har varit medlem i SBR sedan 1994 och är sedan 2012 ordförande för Stockholmsavdelningen.

”SBRs ingenjörer har olika branscherfarenheter och många är medlemmar i expertgrupper för entreprenadbesiktning, överlåtelsebesiktning och certifierade kontrollansvariga enligt PBL. Min målsättning är att våra nuvarande SBR ingenjörer och fler nya SBR medlemmar skall i positiv anda och i samverkan medverka, leda, kontrollera ekonomiskt genomförande av sunda, hållbara, energieffektiva, miljövänliga och estetiskt tilltalande byggprojekt”, säger Hans Magnusson.

Även Camilla Werme och Anders Englund är nya medlemmar i förbundsstyrelsen. Ett stort tack till Göran Wahlström, Lars Derk och Tony Bergsten som lämnade sina styrelseuppdrag vid stämman.

Aktuellt

Nyheter

Dalux för byggprojektledare

SBRs expertgrupp för Byggprojektledning bjuder in till en kostnadsfri digital föreläsning för dig som är projektledare inom bygg och fastighet. Anmälan görs här.  Dalux är

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt!

De allra flesta småhus i Sverige besiktigas i samband med överlåtelse. Köpare har en lagstadgad undersökningsplikt och säljare enligt rättspraxis en viss upplysningsplikt. Mäklaren ska

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.