Förbundsstämman – Michael Maddison ny förbundsordförande

Årets stämmodagar 19-20 maj i Norrköping, med ett 100-tal deltagare, inleddes traditionsenligt på fredagen med SBRs golfmästerskap på Bråvikens golfbana. Mästartiteln detta år gick till Karl-Fredrik Olsson.

Välkomstparty anordnades på ”Strykjärnet” vid Motala Ström med underhållning och en härlig buffé.

Själva förbundsstämman hölls under lördagen på Grand Hotel. Förmötet behandlade strategiplan, marknadsföring av SBRs medlemmar och arvodering av medlem/mar för aktiviteter. Vidare informerade Anders Hedén ordförande i arbetsgruppen för projektledningsgruppen om status i arbetet för den blivande fjärde expertgruppen i SBR.

Efter 17 år i SBRs förbundsstyrelse varav 16 år som förbundsordförande valde Lars Hedåker att avgå som ordförande. Lars hyllades och avtackades för sina mycket förtjänstfulla insatser. Ny förbundsordförande blir Michael Maddison, Hallandsavdelningen. En mer utförlig presentation av Michael kommer inom kort. Camilla Werme, Helsingborgsavdelningen tar över rollen som vice ordförande och ny ledamot är Mattias Johansson, Göteborgsavdelningen.

Segrare i årets medlemstävling blev Stockholm följt av Sundsvall och Norrköping.
För medresenärer anordnades under stämman en utflykt med spårvagn med efterföljande shopping.

Lördagen avslutades med en gemensam högtidsmiddag och dans på ”Bankiren”. Storbandet Harges stod för underhållningen. Ett stort tack till Norrköpingssavdelningen för ett mycket väl utfört och uppskattat arrangemang.

Nästa år står Helsingborgsavdelningen som värd.

/Björn Edebrand

Nedan finner ni bilder från stämman, klicka på dem för att göra de större.

Aktuellt

Nyheter

Dalux för byggprojektledare

SBRs expertgrupp för Byggprojektledning bjuder in till en kostnadsfri digital föreläsning för dig som är projektledare inom bygg och fastighet. Anmälan görs här.  Dalux är

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt!

De allra flesta småhus i Sverige besiktigas i samband med överlåtelse. Köpare har en lagstadgad undersökningsplikt och säljare enligt rättspraxis en viss upplysningsplikt. Mäklaren ska

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.