Förbundsstämman – Golf, utflykter och fest

Årets stämmodagar 20-21 maj, med ett 120-tal deltagare, inleddes traditionsenligt på fredagen med SBRs golfmästerskap på Bro Hofs golfbana. Mästartiteln detta år gick till Claes Lundgren.

Välkomstparty anordnades på Waxholmsbåt med en tur runt Stockholms vackra skärgård, underhållning och en härlig buffé. Kvällen avrundades med en omfattande prisutdelning för golfen.

Själva förbundsstämman hölls under lördagen på nybyggda Scandic Continental vid Stockholm Centralstation. Förmötet behandlade strategiplan, proposition gällande lokalavdelStämman 2016 lars och Linnningarnas juridiska status, sammanställning av enkäten för en ny expertgrupp samt medlemsutveckling. Vidare höll Tomas Thulin ett uppskattat föredrag om just byggandet av det nya hotellet Continental.

På SBRs 65:e förbundsstämma omvaldes Lars Hedåker som ordförande. Nya ledamöter i styrelsen blir Marie Fägerman, Norrbottensavdelningen samt Michael Spångberg, Dalaavdelningen. Avgående ledamöterna Hans Magnusson och Nils Wittgren avtackades för sina förtjänstfulla insatser i förbundet. Segrare i årets medlemstävling blev Norrköpingsavdelningen, som även kommer arrangera nästa års stämma den 19-20 maj. För medresenärer anordnades under stämman studiebesök till Friends Arena med efterföljande shoppingtur på Mall of Scandinavia.

Lördagen avslutades med en gemensam högtidsmiddag och dans på hotellet. Ett stort tack till Stockholmsavdelningen för ett mycket väl utfört och uppskattat arrangemang.

/Björn Edebrand

Bilden: Utbildningsansvarig Linn Bessner och förbundsordförande Lars Hedåker i stämmopausen.

Bilder:

 

Aktuellt

Nyheter

Dalux för byggprojektledare

SBRs expertgrupp för Byggprojektledning bjuder in till en kostnadsfri digital föreläsning för dig som är projektledare inom bygg och fastighet. Anmälan görs här.  Dalux är

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt!

De allra flesta småhus i Sverige besiktigas i samband med överlåtelse. Köpare har en lagstadgad undersökningsplikt och säljare enligt rättspraxis en viss upplysningsplikt. Mäklaren ska

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.