Entreprenadbesiktnings-symposium i Warszawa maj 2018!

Symposiet kommer att hållas på hotell InterContinental Warszawa som ligger i hjärtat av Polens blomstrande huvudstad och nära till stora affärsdistrikt och stadskärna.

Kostnad: Konferens och boende i enkelrum 18 600 kronor alternativt 15 600 kronor för konferens samt del i dubbelrum för SBR-medlemmar, i det priset ingår konferensen, boendet, frukost, lunch, middag och kaffe under konferensen. Ej middag på lördag efter konferensen.

Om du vill stanna en dag extra så blir kostnaden 20 250 kr för enkelrum samt 16 600 kr för del i dubbelrum för SBR-medlemmar. Då är frukost inkluderat på söndagen.

Flygbiljetter: Flygbiljett ingår inte i priset, däremot så har resebyrån bokat upp förmånliga biljetter (obs begränsat antal) t/r Arlanda flygplats enligt nedan:
3 500 kr torsdag till lördag. Dit kl. 07.55 och hem kl. 19.45
3 700 kr torsdag till söndag. Dit kl. 07.55 och hem kl. 17.00
För att köpa flygbiljetter via resebyrån maila: info@travelexperts.se

Anmälan: Görs här senast den 25 januari 2018 sbr.se/utbildningar men gärna så tidigt som möjligt. OBS begränsat antal platser och anmälan är bindande.

Föreläsare: SBR Byggingenjör Tomas Thulin och Advokat Lars Hag

Konferensen: är förlagd till tre halvdagar, torsdag eftermiddag kl. 14.00 samt fredag och lördag förmiddag.

Aktuellt

Nyheter

Dalux för byggprojektledare

SBRs expertgrupp för Byggprojektledning bjuder in till en kostnadsfri digital föreläsning för dig som är projektledare inom bygg och fastighet. Anmälan görs här.  Dalux är

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt!

De allra flesta småhus i Sverige besiktigas i samband med överlåtelse. Köpare har en lagstadgad undersökningsplikt och säljare enligt rättspraxis en viss upplysningsplikt. Mäklaren ska

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.