Diana Undén ny kursadministratör

Sam Khorosani avslutar sin tjänst på SBR den 6 februari. Vi tackar Sam för hans arbete för SBR och önskar honom lycka till!

Vi välkomnar Diana Undén som kommer börja hos oss den 10 februari. Nedan följer Dianas egen presentation av sig själv:

Diana_bild“Jag heter Diana Undén och ser fram emot att börja på SBR nu i februari. Jag är 28 år gammal och bor strax söder om Stockholm tillsammans med min sambo Alexander. När jag inte jobbar så spenderar jag gärna mycket tid i keramikverkstan där jag främst drejar bruksföremål. Jag har även haft möjligheten att gå en heltidsutbildning i keramik, vilket varit väldigt givande och framförallt roligt..

Förutom min keramiska utbildning så har jag även en Bachelor i affärer och internationella relationer från Oxford Brookes University med fokus på marknadsanalyser, företagsstrategi och management. Efter min examen har jag arbetat med verksamhetsutveckling, projektledning och marknadsföring. Nu senast kommer jag från Poolia där jag arbetat som sälj- och marknadskoordinator på huvudkontoret i Stockholm. Tidigare har jag varit projektadministratör och marknadskoordinator på ett konsultföretag i byggbranschen, där jag även var mycket engagerad i företagets miljö- och kvalitetssystem.

Det ska bli väldigt spännande att sätta mig in i SBRs verksamhet och lära känna medlemmarna. Jag tror att jag kommer att ha stor nytta av mina erfarenheter inom projektledning och marknadsföring i min nya tjänst och hoppas kunna bidra till verksamhetens utveckling.

Jag ser mycket fram emot att få börja denna utmaning tillsammans med mina nya kollegor.”

Aktuellt

Nyheter

Dalux för byggprojektledare

SBRs expertgrupp för Byggprojektledning bjuder in till en kostnadsfri digital föreläsning för dig som är projektledare inom bygg och fastighet. Anmälan görs här.  Dalux är

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt!

De allra flesta småhus i Sverige besiktigas i samband med överlåtelse. Köpare har en lagstadgad undersökningsplikt och säljare enligt rättspraxis en viss upplysningsplikt. Mäklaren ska

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.