Alex Cohen ny medarbetare på SBRs kansli

Kamilla Björk har avslutat sin tjänst from 31 oktober. SBR önskar Kamilla lycka till och välkomnar Alex Cohen som ny medarbetare på alex-cohen-bildkansliet. Alex  arbetar som vikarie på  halvtid hos SBR idag men kommer arbeta heltid f rom januari 2017. Nedan följer Alex presentation av sig själv:

“Mitt namn är Alex Cohen och jag är en blivande ingenjör inom maskinteknik. Under mina första år på Kungliga Tekniska Högskolan arbetade jag parallellt med studierna som konsult, vilket innebar daglig kontakt med kunder både i butik och över telefon. Jag har bland annat arbetat som försäljare av badrumsmöbler på Bauhaus i Skogås, teknisk försäljare på HILTI i Stockholm och även inom e-handel på Furniturebox (Garnisonen).

Som konsult fick jag ett uppdrag även på SBR, där jag sedan jobbade stenhårt under sex månader och fick en väldigt nöjd kund. Att få nöjda kunder har alltid varit högsta prioritet för mig i min yrkesroll. Efter ett halvår som konsult blev jag anställd som vikarie i SBR Byggingenjörerna. Här har jag blivit väl bemött av samtliga kursledare, kollegor och inte minst av er medlemmar. De senaste tio månaderna har verkligen varit lärorika och jag kan knappt vänta med att sätta igång med mitt arbete på heltid nästa år i januari.

Med hjälp av mina tidigare erfarenheter som konsult hoppas jag kunna bidra med nya tankemönster på SBRs huvudkontor. Jag ser fram emot att skapa långsiktiga kundrelationer och få nöjda medlemmar!

Vad gör jag då på fritiden? Träning är ett av mina största intressen. Tidigare har jag tävlat löpning på elitnivå, främst distansen 800 meter. Utöver träning tycker jag om att baka och är riktigt grym på att baka blåbärspajer.

Ni är givetvis varmt välkomna att kontakta mig om det är något ni undrar över.”

Bästa hälsningar,
Alex Cohen

Aktuellt

Nyheter

Dalux för byggprojektledare

SBRs expertgrupp för Byggprojektledning bjuder in till en kostnadsfri digital föreläsning för dig som är projektledare inom bygg och fastighet. Anmälan görs här.  Dalux är

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt!

De allra flesta småhus i Sverige besiktigas i samband med överlåtelse. Köpare har en lagstadgad undersökningsplikt och säljare enligt rättspraxis en viss upplysningsplikt. Mäklaren ska

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.