Ny försäkringsförmedlare fr.o.m 2016

Vi på SBR tog i början av året beslut att se över rutiner av försäkringsadministration och rådgivning som vi under en längre tid tillhandahållit av vår samarbetspartner till lika försäkringsförmedlare Aon. Detta har gjorts som ett naturligt steg för att se vad marknaden i övrigt kunnat erbjuda.

Utifrån de upphandlingsofferter som inkommit till SBRs har styrelsen bedömningen att ett byte av försäkringsförmedlare ska göras från och med årsskiftet 2016.

Ny förmedlare kommer att bli Philipsson och Partner AB vilka ingår som delägare i paraplyorganisationen Hjerta vilka är en av Sveriges större förmedlarorganisationer.

Bedömningen är att detta kommer att leda till en ökad servicenivå samt en mer effektiv administration.

Nuvarande försäkringslösningar kommer inte att förändras i ett inledande skede men på sikt kommer dessa att ses över till förmån för våra medlemmar. Sådana förändringar kommer då att aviseras i god tid innan en förändring genomförs.

Fram till årsskiftet är Aon fortsatt SBRs förmedlare och kontaktperson gällande samtliga medlemsförsäkringar.

 

193-phlipssonlogo hjerta_150

 

Aktuellt

Nyheter

SBR nyhetsbrev 11/2020

I senaste numret av SBR nyhetsbrev kan du läsa om ny hemsida, digitala föredrag, nytt från Foyen samt om Konsultdagarna. Trevlig läsning! Du finner brevet

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons
SBR:s webbplats använder cookies.