Nordiskt Byggsymposium

Nordiskt byggsymposium är en organisation som årligen samlar sina medlemmar till en gemensam konferens innehållandes föreläsningar, studiebesök samt utbyte av idéer och inspiration. Organisationerna kommer från (förutom Sverige): Norge, Danmark, Island, Finland och Färöarna och dessa är, precis som SBR, medlemsorganisationer för ingenjörer inom bygg och fastighet.

Den 8-9 september var det dags för årets konferens, denna gång i Stockholm arrangerat av oss på SBR. 

Dag 1 innebar en förmiddag med föreläsningar om 2 projekt: Hagastaden samt Slakthuset. Efter lunch begav vi oss till Södermalmstorg för ett studiebesök samt föreläsning om slussenprojektet. Tre väldigt intressanta projekt som vi ser framemot att följa än mer framöver. Dagen avslutades med en trevlig middag med många givande samtal. 

Dag 2 inleddes med en guidad tur i stadshuset vilket var väldigt intressant och våra gäster var imponerade av Ragnar Östbergs praktverk. Efter lunch var det dags för samtliga organisationer att berätta om vad som händer inom branschen i deras länder samt vad de har för fokus i sina organisationer. Detta innebär mycket utbyte av idéer och tips. 

Konferensen avslutades med en gemensam middag med många skratt.

Aktuellt

Nyheter

Nordiskt Byggsymposium

Nordiskt byggsymposium är en organisation som årligen samlar sina medlemmar till en gemensam konferens innehållandes föreläsningar, studiebesök samt utbyte av idéer och inspiration. Organisationerna kommer

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons


SBR:s webbplats använder cookies.